adscode
adscode

Sevinç Atabay, CHP'ye katıldı

İYİ Parti'de Eğitim Politikaları Başkanı olarak görev yapan Sevinç Atabay CHP'ye katıldı.

Sevinç Atabay, CHP'ye katıldı
Türkiye'den Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda CHP'ye yeni katılanlara rozetlerini taktı.  İYİ Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Sevinç Atabay da CHP'ye katıldı. Eğitimci Sevinç Atabay'a rozetini Özgür Özel takdim etti. 

Kimdir?

Sevinç Atabay, Gazi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun olup,1980 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulunda göreve başlayan Sevinç Atabay, 1990-1993 yılları arasında  Eğitim Ataşesi olarak Chicago/ABD’de bulunmuş ve Harold Washington College'da "Post Graduate-Vocabulary Building" eğitimi aldı.

Sonrasında  Talim ve Terbiye Kurulu’nda Program Geliştirme Dairesinde, yabancı dil programlarının geliştirilmesi ve uygulanması, erken yaş dil öğretim  uygulamalarının geliştirilmesi gibi alanlarda görev yapmış ve Kitap Yazım Komisyonları’nda Başkanlık yapmış, 1994-1995 yılları arasında da İngiltere Banbury&Bicester College'da Certificate Program (Adult Education) bitirmiştir. 2000-2006 yılları arasında Avrupa Birliği Genel Sekreterliğinde Topluluk Programları Genel Koordinatörü olarak AB’nin eğitim politikalarının tanıtılması alanlarında Brüksel-Türkiye çalışmış, Talim ve Terbiye Kurulu Üyeliğinden ve AB Genel Sekreterliğindeki kamu hizmetlerinden 2006 yılında emekli oldu.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)