adscode
adscode

Sınava ‘manevi’ hazırlık

Büyüler, tılsımlar, ritüeller, şaman ayinleri, astroloji çalışmaları, enerjiler, taşlar, bileklikler… Lise ve üniversite sınavlarına yönelik ‘manevi’ hazırlık büyük bir sektöre dönüştü.

Sınava ‘manevi’ hazırlık
Sınavlar
Güncelleme : 02-Dec-23 16:43

Lise ve üniversite sınavlarına hazırlık tüm hızıyla sürüyor. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav, 2 Haziran 2024’te; Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ise 8-9 Haziran 2024 yapılacak. Adaylar okul, kurs, özel dersler arasında mekik dokuyarak sınavda yüksek puan almak için her gün saatlerce çalışıyor.

Milliyet'ten Ozan Ömer Kadüker'in haberine göre bazı aileler ve adaylar bununla yetinmiyor, sözde manevi yönden de hazırlık yapıyorlar. Büyüler, tılsımlar, ritüeller, şaman ayinleri, astroloji çalışmaları, taşlar, bileklikler… Sınava hazırlığın ‘manevi yönü’ büyük bir sektöre dönüşmüş durumda. Bu işleri yapanlarla iletişime geçtik. Kimi ‘Geçen yıl Galatasaray Hukuk’a yerleştirdim’ diyerek referans verdi kimi de sınav ve başarı garantisi sağladığını söyledi. Başarı tılsımı, bilinçaltı kodlaması, büyü, zihin açma işlemi, metafizik çalışması gibi hepsinin kendince uzman olduğu farklı bir yol var. Sektör o kadar büyük ki kendi aralarında rekabet oluşmuş durumda. Bazı işlemleri yaptırmak için randevu bile bulmak zor, uzmanların asistanlarına isim yazdırarak sıra beklemeniz gerekiyor. Fiyatlar da 300 TL’den başlıyor, 15.000 TL’ye kadar çıkıyor.

 

'HUKUK KAZANDIRDIM'

Verdikleri hizmetleri şu şekilde anlattılar:

■ A3 boyutta tılsım yapıyoruz. Üzerinde taşıyabilir ya da odasına asabilir. Safran, misk, gül suyu mürekkebi ve özel mürekkeplerle yazıyoruz. Güzel neticeler aldık. Mesela geçen yıl bir öğrencim Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı.

■ Öğrencinin başarısı için ritüel yapabiliriz. Enerji ile yapılıyor başarı ve şans için. Ücreti 300 TL.

■ Başarı büyüsü yapıyoruz. Çocuğun fotoğrafı, kişisel bilgileri lazım. Ücreti 2.000 TL. Zihnini açacağız. Bir takım hayvan organları gibi malzemeler ve rahmani cinler kullanacağız.

■ Bilinçaltı kodlaması ve tılsım yapıyorum. Ücreti 1.000 TL.

■ Astrolojik enerji çalışması gerçekleştireceğiz. Fotoğraf, isim, doğum tarihi gerekli. 14 gün içinde sonuç alınır. İşlem olumsuz olduğunda işlem tekrar yapılır. Kişiye özel işlem fiyatı 15.000 TL.

Sınava ‘manevi’ hazırlık
■ Başarı ritüeli yapıyoruz. İsim, soyisim, doğum tarihi ve fotoğrafını yollayın. Derslerine odaklanması için enerji çalışıyoruz. Ücreti 500 TL. Geçen yıl hukuk kazandırdım.

■ Zihin açma işlemi yaparız. Kişisel bilgilerini ve 2.000 TL yollayın.

■ Kesin sonuçlu ve garantili işlem. Metafizik çalışması havas ilmi ve enerji çalışması kombinasyon yapıyoruz. Kişinin dikkatini, enerjisini, şansını artırmak için 2 hoca 22 gün çalışacak. Mutlaka sonuç alır, başarılı olur. Ücreti de 3.000 TL.

Haberin Devamı

■ Şamanik bir ritüel ile çocuğunuz adına çalışma yapacağım. Ulu tinlerden destek ve kodlamalar istiyorum. Sonrasında Göktürk runikleri ile tılsım yapacağım. Fiyatı 1.000 TL.

HER DERDE DEVA BİLEKLİK

E-ticaret sitelerinde de öğrencilere yönelik başarı bileklikleri ve taşları satılıyor. Fiyatları da 50 TL’den başlıyor 1.000 TL’ye kadar çıkıyor. Ürünlerin özelliklerinde neredeyse yok yok. Bazıları şöyle sıralanıyor: “Sağlıklı düşünme ve iradeli olmada faydalıdır. Kavrama ve anlam gücünü artırır. Güç, canlılık ve enerji verir, zihinsel konsantrasyonu ve kendine olan güveni artırır. Daha iyi odaklanmaya ve konsantre olmaya yarayacak içsel sükûneti sağlar. İsteksizlik, korku, nazarı engeller. Cesaret, özgüven, kendini ifade etme, iletişim kurma becerisini artırır.”


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)