adscode
adscode

Tatilde de sınava hazırlık tam gaz sürdü

Sınavlara hazırlanan öğrenciler tatilde dahi tam gaz sınava hazırlanmaya devam ediyor. Her günün bile önemli olduğunu belirten öğrenciler, “Sınavı kazanmak istiyorsak kaybedecek bir günümüz bile yok” diyor.

Tatilde de sınava hazırlık tam gaz sürdü
Sınavlar
Güncelleme : 03-Feb-23 12:18

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı, ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci sömestr tatilinde. Tatil 6 Şubat’ta sona erecek. Ancak liselere ve üniversitelere hazırlanan öğrenciler, tatilde dahi tam gaz sınava hazırlanmaya devam ediyor. 

‘Rakipleri eliyoruz’

Milliyet'ten Ozan Ömer Kadüker'in haberine göre tatili ders çalışarak geçiren öğrencilerin görüşleri şöyle:

Deniz Karataş: 7. sınıftayım. Önümüzdeki yıl LGS’ye gireceğim. İyi bir liseyi hedeflediğim için tatilde gezmek yerine ders çalışıyorum. Bugün de bursluluk sınavı için kursa geldim.

Alp Demir: Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Hava soğuk da olsa tatil de olsa hedefi olan öğrenciler olarak kursa geleceğiz, yoksa geriye düşeriz. Çünkü rekabet çok fazla. O yüzden bir gün bile çok önemli.

Kerem Boz: Şu anki sınav sisteminden dolayı aralıksız çalışmamız lazım. Eksiklerimizi kapatıp rakipleri elemeye çalışıyoruz. Günde 6 saat çalışıyorum, 200-300 soru çözüyorum.

Emir Buğra Gündoğdu: İyi bir bölüm kazanmaya çalışıyoruz. Tatildeyiz ama ama başarılı olmak için bunu yapmamız gerekiyor.

Yağmur Dıvrak: Sınav süreci yorucu oluyor ama yapacak bir şey yok. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Günde 5-6 saat çalışıyorum. Tatilde de programımı aksatmıyorum. İlk 30 bini hedefliyorum.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)