adscode
adscode

Üniversite öğrencileri çocukları yeni yıl hediyeleriyle sevindirdi

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) öğrencileri, Çubuk ilçesinde yeni yıl dolayısıyla hediyeler verdiği çocuklarla oyunlar oynadı.

Üniversite öğrencileri çocukları yeni yıl hediyeleriyle sevindirdi
Eğitim
Güncelleme : 31-Dec-22 16:02

AYBÜ Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, ilçede dezavantajlı kadın ve çocukların eğitim aldığı Çubuk Aile Destek Merkezi'ndeki (ADEM) çocuklar için yeni yıl programı düzenledi.

"İyilik Elçileri Grubu" üyesi gönüllü öğrenciler, müzik eşliğinde çocuklarla yüz boyama, zeka oyunları, balon ve resim gibi etkinlikler yaparak, şarkılı oyunlar oynadı.

Kırtasiyesi malzemesi ve oyuncak hediye eden gönüllüler, çocuklara sevdikleri yiyeceklerden de ikram etti.

Üniversite öğrencilerinden Nurdan Petek Karadaş, AA muhabirine, dezavantajlı çocukların yeni yıla boynu bükük girmemelerini sağlamak istediklerini söyledi.

AYBÜ öğrencileri olarak bu tür çalışmalar yaptıklarını belirten Karadaş, "Çocukların yeni yıla mutlu girmelerini sağlamak için buradayız. Çocuklarımızla çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Onların hediyelerini bu yıl biz dağıtıyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur." dedi.

Nazife Kılıç ise çocuklarla güzel vakit geçirdiklerini, kendilerinin de eğlendiğini, yeni yılı onlarla karşılamaya hazırlanmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlattı.

ADEM Koordinatörü Merve Özbey Yücebaş, üniversiteli öğrencilerin böyle bir etkinlik düzenlemelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Gençlere teşekkür eden Yücebaş, "Bu tarz etkinlikte gençlerin olmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu etkinlik herkese örnek olur." diye konuştu.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)