adscode
adscode

Vakumla Kaporta Düzeltme Uygulamasında Başarılı Firma Car Mos

Küçük ve orta ölçekli göçükler için aracınıza uygulanacak vakumla kaporta düzeltme işlemi sonrasında aracınız adeta yeni gibi olacak.

Vakumla Kaporta Düzeltme Uygulamasında Başarılı Firma Car Mos
Türkiye'den Haberler
Car Mos firması kurulduğu 2013 yılından itibaren kaporta göçük düzeltme anında faaliyet göstermekte ve yaptığı işler müşterileri tarafından oldukça beğenilmektedir. Daha çok vakumla kaporta düzeltme işlemini kullanan firmada göçüğün özelliklerine göre daha farklı yöntemler de aktif şekilde kullanılmaktadır. Uygulanan onarım işlemi sonucunda araç, eski haline döner ve değer olarak bir kayıp yaşanmaz. Üzerine orijinal boya dışında boya yapılmadığı için de ikinci el değerlendirilmesine gidilmez, araç ilk elden satılabilir.

Car Mos, piyasaya nazaran çok daha uygun fiyat seçeneklerine sahip, sonuç odaklı çalışan başarılı bir firmadır. İşin aslı, işlemin fiyatı göçüğe bağlıdır. Biraz da arabanın yeni model olması ile ilgilidir. Özellikle 1998 ve daha eski model arabalarda bu yöntemler başarılı olamamaktadır. Yine de Car Mos’ta görevli personelden bilgi alabilir ve aracınızı gönül rahatlığı ile yetkililere teslim edebilirsiniz.

1 cm ila 7 cm aralığındaki göçükler için kaporta göçük düzeltme çok daha başarılı sonuç alınabilmektedir. Sac üzerinde bir aksaklık ve deformasyon ortaya çıkmamış ise daha büyük göçükler için de müdahale yapılabilmektedir. Özellikle dolu sebebiyle oluşan göçükler, taş darbeleri ya da küçük çaplı kazalardan sonra ortaya çıkan çamurluk ve kapı altı göçükleri için en çok uygulanan yöntem ise vakum yöntemidir. Bu yöntemde yapılan uygulama şu şekilde ilerlemektedir:

Vakum malzemeleri ve diğer malzemeler alınarak göçüğün olduğu bölgenin iç tarafına malzemeler yerleştirilir. Kaportanın ya da ilgili bölümün dış yüzüne ise vakumlar yerleştirilir. Masaj yapma yöntemi aracılığıyla göçük bulunan yer eski formuna kavuşturulur. Fakat sac uzamış ise ya da boyası yinelenmiş ise, vakumla kaporta düzeltme uygulanması boyanın dökülmesine neden olabilir.

& 80 - % 90 oranlarında başarılı bir sonuç alınan kaporta göçükleri, eğer çok büyük boyutlara sahip ise, genel tadilat ve boyama işlemi gerektirecektir. Bu da arabada maddi değer kaybın ayol açtığı için araç sahipleri tarafından tercih edilmemektedir. Yapılacak işlemin bedelini, işlem sürecini firma ile bağlantıya geçerek sorabilir ya da takip edebilirsiniz. Firma yetkilileri size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)