adscode
adscode

Yakında bütün laptoplar bu kutuya bağlanacak

Bir kutu düşünün USB bağlantısıyla hem bilgisayarınıza güç kaynağı olsun, hem pek çok USB portuyla size alan açsın ve ekran kartı performansınızı en üst seviylere çıkartsın...

Yakında bütün laptoplar bu kutuya bağlanacak
Bilim Teknoloji

Intel Thunderbolt adlı yeni ürünüyle bunu mümkün kıldı! Thunderbolt'un fiyatı henüz belli değil ancak yakın bir gelecekte bütün bilgisayarlara bağlı bir Thunderbolt göreceğimiz, şimdiden kesin gibi duruyor!

Thunderbolt aslında yeni bir proje değil. Intel'in 3. sürümünü yayınladığı özel bir ürün. Thunderbolt 3, öncelikle USB veri aktarımında çıtayı üst seviyelere çıkartıyor. Saniyeler içerisinde birden fazla cihaz arasında veri alışverişini sağlıyor. Bunu yaparken sunduğu hizmet ise eşsiz nitelikte. Aynı anda iki farklı 4K monitörün ekran kartı olma görevini üstlenerek üst seviye bir seyir zevki sunuyor. Bitti mi bitmedi. Tüm bunları yaparken bir yandan da laptopunuza enerji kaynağı oluyor, bataryasını şarj ediyor!

Thunderbolt 3'te 3 adet USB portu, 2 HDML portu ve ethernet bağlantı portu bulunuyor.

Oyunseverlere müjde olacak olan Thunderbolt 3'ün en alt seviye paketlerinde bile AMD Radeon R9 M385 ekran kartı bulunuyor ve bir laptopu bağladığınız anda ekran kartı olarak çalışmaya başlıyor. Yani artık oyun canavarları için yeni bir alternatif bulunuyor. Ucuz bir laptop + Thunderbolt ile bütün oyunları sıkıntı yaşamadan çalıştırabileceksiniz!

Thunderbolt 3 sene sonuna doğru satışa sunulmuş olacak. (Kaynak: Gizmodo)


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)