adscode
adscode

Akbank Caz Festivali Gönüllü Gençleri Bekliyor

Bu yıl festivalde 25. yıla özel toplum yararına etkinlikler gerçekleştirilecek. Projelerde gönüllü olan 400 üniversiteli, Belle & Sebastian Konseri’ni en ön sıradan, kendilerine ayrılan özel bir bölümden…

Akbank Caz Festivali Gönüllü Gençleri Bekliyor
Etkinlikler
Akbank Caz Festivali, bu yıl yine dünyanın en iyi caz sanatçıları ve performanslarını caz severlerle buluşturuyor. Festival, 25. yıla özel bir proje ile cazın en iyileriyle gençlerin en iyilerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

“Şehrin İyi Hali” projesi kapsamında; Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Deniz Temiz Derneği / TURMEPA) ve Yedikule Hayvan Barınağı Dostları Derneği (YHDD) işbirlikleri ile  gençlerin katılacağı sosyal sorumluluk projeleri düzenlenecek.

Akbank Caz Festivali’nin sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olan gençler, Toplum Gönüllüsü Gençler (TOG)  ile okul boyama etkinliklerine katılırken, TURMEPA ile kıyı temizliği etkinliklerine katılacak, Yedikule Hayvan Barınağı Dostları Derneği ile de barınak hayvanlarının bakımına yardımcı olacaklar. Ayrıca İstanbul dışında, festivalin 25. yılında TOG işbirliği ile 25 ilden 100 genç yaşadıkları illerde; kitap toplama kampanyasından fidan dikimine, huzurevi ziyaretlerinden engelli çocuklarla etkinliklere kadar pek çok  sosyal sorumluluk projesini hayata geçirecekler.

Akbank Caz Festivali kapsamında düzenlenecek  “Şehrin İyi Hali” projeleri kapsamında toplum yararına projelerde gönüllü olan 18-26 yaşındaki üniversiteli gençler, yorgunluklarını 30 Ekim günü “Volkswagen Arena”da gerçekleşecek konserde atacaklar. Projede gönüllü olacak ilk 400 üniversiteli gence bir kişilik konser davetiyesi verilecek.

Akbank Caz Festivali 25. Yılı Gönüllülük Projeleri’ne katılmak isteyen gençler; “www.sehriniyihali.com” adresi üzerinden bilgi alabilir ve başvurularını yapabilirler. Başvuruların kontenjanlarla kısıtlı olduğu proje için son başvuru tarihi ise 25 Eylül.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)