adscode
adscode

Çocuk İstismarına Dikkat Çektiler

Yıldız Teknik Üniversitesi KVK tarafından düzenlenen Sosyal Sorumluluk Günleri’ne katılan Göktan KOÇYILDIRM, Özgü NAMAL ve Simge Fıstıkoğlu "Türkiye'de ve Dünya'da Çocuk Hakları ve Çocuk İstismarı"na…

Çocuk İstismarına Dikkat Çektiler
Türkiye'den Haberler
Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından bu sene 2.'si düzenlenen Sosyal Sorumluluk Günleri, farkındalık yaratma amacıyla gerçekleştirdiği 6 oturumuyla katılımcılara dünyaya farklı bir pencereden bakma fırsatı sağladı.

Vodafone Kurumsal İletişim Müdürü Başak ÜLGENALP'in "Kurumsal iletişimde Sosyal Sorumluluk" oturumuyla başlayan etkinlik, Bilim İlaç İnsan Kaynakları Müdürü Dilek METE'nin "Kurumsal Sorumluluk-Sürdürülebilirlik"  sunumuyla devam etti.

Etkinlik dahilinde, Göktan KOÇYILDIRM ve Özgü NAMAL'ın katılımı ve Simge Fıstıkoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen "Türkiye'de ve Dünya'da Çocuk Hakları ve Çocuk İstismarı" konulu panel büyük ilgi gördü. Panelin başlangıcında Göktan KOÇYILDIRIM Türkiye'de çocuk istismarının haritasını çizdi. Daha sonrasında interaktif şekilde ilerleyen oturumda Özgü Namal ve Göktan Koçyıldırım, katılımcılardan sorularına, içten ve ayrıntılı cevap verdiler. Özgü Namal çocuklarla ilgili olarak "Bir birey olarak görüp yaşı küçük de olsa sevgiyle yaklaşmak, dürüst ve içten davranmak gerekir. Sevginin yumuşatmadığı hiçbir şey yoktur" dedi. Namal çocuk istismarı konusunun büyüklüğüne dikkat çekerken, “Bu konuda, olayın içine girmediğimiz sürece gerçekliğin farkına varamayız" dedi.

Koç Holding Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yöneticisi Burcu GÜNDÜZ’ün "Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projelerinin Yönetimi", İstanbul Zihinsel Engelliler Vakfı Kurucusu Can AYTİS’in "21 Mart Down Sendromlular Günü Özel Oturumu" ve farklı ülkelerden AIESEC gönüllülerinin sunumuyla gerçekleşen, "Dünya'da Sosyal Sorumluluk Anlayışı" oturumu, gençlerin ilgiyle izledikleri diğer oturumlar oldu.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)