adscode
adscode

DOĞA OKULLARI BİLİM KAMPÜSÜ KEMERBURGAZ’DA AÇILIYOR

Doğa Okulları’nın yeni öğretim yılında açılacak olan Kemerburgaz Bilim Kampüsü dünyada yeni nesil eğitim anlayışının en önemli örneklerinden biri olacak.

DOĞA OKULLARI BİLİM KAMPÜSÜ KEMERBURGAZ’DA AÇILIYOR
Özel Okullar
Doğa okulları yeni nesil anlayışı ile büyümeyi sürdürüyor. 21. yy’da; sadece standart bir sınıf, rutin dersler ve ödev ile gerçekleştirilen öğretim, eğitimde başarıyı getirmiyor. Doğa Okulları Bilim kampüsleriyle öğrencilerin merak ve öğrenme arzusunu geliştirmeye ve zenginleştirmeye yönelik fiziksel ve akademik imkanları sunuyor. Bilim konsepti pek çok alanda deneyim ortamı ve yaşantısı sunarken çocukları sınırlı değil farklı ve çok bakışlı eğitim anlayışı ile tanıştırıyor. Dünya markalarıyla işbirliği yaparak oluşturulan, “Lego ile Yaratıcı Yazarlık”, “EduTech Materyalli Matematik,”üç boyutlu ve analitik düşünmeyi geliştiren “Cuboro” dersleri sayesinde öğrencilere global bakış açısı ile eğitim veriliyor.

Doğa Okulları Bilim kampüsleriyle öğrencilerin merak ve öğrenme arzusunu geliştirmeye ve zenginleştirmeye yönelik fiziksel ve akademik imkanlar sunuyor. Bilim konsepti pek çok alanda deneyim ortamı ve yaşantısı sunarken çocukları sınırlı dünyalarından, dar bakış açısından, yalın düşünmekten ve tek boyuta odaklanmaktan uzaklaştırıyor. Doğa Okulları’nın yeni öğretim yılında açılacak olan Kemerburgaz Bilim Kampüsü ise dünyada yeni nesil eğitim anlayışının en önemli örneklerinden biri olacak. 

Sağlıklı Bina Konforlu Eğitim 
Doğa Okulları Kemerburgaz Bilim Kampüsü; sağlıklı, bina sistemiyle konforlu bir eğitim hayatı sunacak. Doğal ve geri dönüşümlü malzemeler, çevreyle ilgili malzemelerle yapılmış sertifikalı mobilyalar kullanıldığı kampüste enerji ve kaynakların verimli kullanılmasını öğreten, çevreye uyumlu bir bakış açısı aşılayan ve yüksek hava kalitesi sağlıklı bir ortam yaratan “yeşil bina” statüsüne sahip. 



Akustik Panaller Sayesinde Sesler Karışmıyor 
Kampüste kullanılan akustik panaller sayesinde koridorun ya da başka sınıfların sesi birbirleriyle karışmıyor. Bu şekilde öğrenciler asla gürültü kirliliğine maruz kalmayacak.  Kampüsün bu özelliği ile okuldan çıkan öğrenci kendini yorgun değil, aksine dinç hissederek sosyal hayatında da kaliteli vakit geçirmesi hedefleniyor. 

Başarının Anahtarı: Kişiselleştirilmiş Eğitim 
Doğa Okullarının tüm kampüslerinde uyguladığı kişiselleştirilmiş eğitim felsefesiyle öğretmen ve yayın odaklı değil, öğrenci odaklı öğrenim sunuluyor. Bilim, spor, kültür ve sanat dersleri iç içe belirli bir düzende yapılıyor. Doğru eğitim metodu, doğru fiziksel alanlar, doğru eğitimci ve yaklaşımlarla başarı hedefleniyor. 

Akademik Başarılar Geleneksel Hale Geldi 
Daha ilkokul 1. sınıftan itibaren ezberci değil, öğrencinin akademik becerilerinin, analitik düşünme yeteneklerinin geliştirilmesine odaklı bir eğitim sistemi sunan Doğa Okulları’nın eğitim yöntemlerinin başarısı, her yıl TEOG ve YGS/LYS sınavlarında öğrencilerinin kazandığı üstün başarılarla da belgeleniyor. 



Farklı Etkinlik Alanları 
Öğrencilerin duygusal doyumlarının eğitim başarısına katkı sağlaması açısından, kampüsün bir katı; müfredata uygun ek derslerin yapılacağı, aktivitelerle sanattan spora, kültürden, bilime kadar etkinlik alanlarından oluşuyor.   

Ebeveynler Çocuklarıyla Ortak Zaman Geçirebilecek 
Veliler, Doğa Okulları Kemerburgaz Bilim Kampüsü’nde yer alan bir çok faaliyetten istedikleri her zaman çocuklarıyla birlikte faydalanma imkanı bulacak. Böylece özellikle çalışan ebeveynlere çocuklarıyla kaliteli vakit geçirebilme olanağı sunulacak.  



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)