adscode
adscode

​Dünya Tiyatrolar Günü’nde eğitime bir meşale daha yaktılar

Eğitim yaklaşımının bir parçası olarak, sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireyler yetiştirmeyi hedefleyen TED Rönesans Koleji, 27 Kasım Dünya Tiyatrolar Günü’nde anlamlı bir projeyi hayata geçirdi.

​Dünya Tiyatrolar Günü’nde eğitime bir meşale daha yaktılar
Eğitim
Okul Aile Birliği ve öğretmenlerin bu özel günde, sahneye koyduğu ve oynadığı “Büyük Tuzak” adlı tek perdelik oyunun tüm geliri, Türk Eğitim Derneğinin 10.000 Meşale Daha Aydınlık Türkiye IV” kampanyasına aktarılacak.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü, TED Rönesans Koleji’nde amacı eğitime bir meşale daha yakmak olan bir oyunla kutlandı. Okul Aile Birliği ve öğretmenleri, uzun zamandır hazırlandıkları tek perdelik tiyatro oyunu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde tüm geliri Türk Eğitim Derneğinin “10.000 Meşale Daha Aydınlık Türkiye IV” kampanyasına aktarılmak üzere sahnelediler. Oyunun bilet satışından toplanan gelirle toplam dört tane genç meşale yakıldı.

Tiyatro sevgisi iyiliğe dönüştü
Aslı Der’in aynı adlı kitabından TED Rönesans Koleji Yaratıcı Drama öğretmeni Öznur Cebir tarafından tiyatroya uyarlanan oyunda, sahne arkası ve oyunda Okul Aile Birliği üyeleri ve öğretmenleri görev aldı. Tiyatro sevgisi ve eğitime katkı sağlamanın verdiği heyecanla sahneye çıkan amatör oyuncuların başarılı performansı izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)