adscode
adscode

En Yeni Filmlere Ulaşın

Gerçek dünyayla ilgisi olmayan fantastik bir yapım daha...

En Yeni Filmlere Ulaşın
Türkiye'den Haberler

Gerçek dünyayla ilgisi olmayan fantastik bir yapım daha... Harikalar diyarının kapısı bir kez daha açılıyor ve misafirini aksiyonlu ve heyecanlı bir macera bekliyor. James Bobin’in yönetmenliğinde muhteşem bir yapıt daha izleyicisiyle buluştu. Dev oyuncu kadrosu ve görselliğiyle insanları kendisine çeken bir film… Alice Kingsleigh rolünü Mia Wasikowska, Mad Hatter  rolünü Johnny Depp, Helen Kingsleigh  rolünü Lindsay Duncan, Red Queen  rolünde Helena Bonham Carter, Time rolüne can veren Sacha Baron Cohen gibi ünlü oyuncuların yer aldığı  ve bunun dışında Anne HathawayRhys Ifans, Frances de la Tour, Matt Lucas, Andrew Scott ve Leo Bill gibi isimlerin bulunduğu dev bir kadroyla izleyicisine kavuştu. 1 saat 53 dakika süren film efektleriyle göz doldurup 7 den 70 e herkesin ilgisini çekebilecek boyutta olmuştur. Alice Harikalar Diyarı 2 izlemek isteyenler Fantastik kahkaha ve bol eğlencenin bir arada çekildiği, izleyenleri ve bekleyenlerini sevindiren bir yapım oldu. Şimdiden büyük ilgi gören film tavşanından, şapkacısına, kırmızı kraliçeden, harikalar diyarına sizi fantastik bir yolculuğa çıkarıyor.
2016 filmleri arasında  her kesime hitap eden hiç bu kadar keyifli bir film izlemiş miydiniz? Yaş, cinsiyet, gözetmeksizin dünyanın her yerinde,her alanında miyonlarca insan artık angry birds hd film izle tutkunu olmuş durumda. Her sinema da, her evde artık herkes eskiden süper mario,tetris gibi konsol ile oynanan oyunların yerini almıs alan  angry birds izle mek isteyenler online film sitelerinden akın akın izlemekte. İnsanın oynadıkça oynası gelen,tiplerin insanda olağanüstü çekici gelen, karşı konulamaz bir  havası olan bir  oyun angry bird oyunun çıkan filmi online film izleme sitelerinde sizleri bekliyor
 
Hangi yaştan olursak olalım Ninja kaplumbağaları bilmeyen onları izlemeyen yoktur. Küçükten büyüğe herkesin gönüllerini fetheden kahramanlarımız Rafael, Donatello, Leonardo ve Michelangelo  uzun bir aradan sonra yeniden  beyaz perde de. Orijinal adı "Teenage Mutant Ninja Turtles" olan Ninja kaplumbağalar dövüş sanatlarına hakim ve ustaları mutant fare "Usta Splinter" ile birlikte kötülerin karşısında verdikleri savaş ile konu edinilir İyi bir ninja olabilmek için eğitim alan Ninja Kablumbağalar Dave Green yönetiminde tekrar sahnedeler. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan filmde bir çok profesyonel oyuncuya yer verilmiştir. April O’Neil rolünde Megan FOX,  Shredder rolünde Brian Tee, kahramanlarımız; Michelangelo, Donatello, Michelangelo, Leonardo rollerinde ise  sırasıyla; Noel Fisher,  Jeremy Howard, Alan Ritchson pete plozsek rol almıştır. Bunun dışında Stephen Amell, Stephen Farrelly, Gary Anthony Williams, Alice Callahan gibi ünlü isimlerin yer aldığı film bekleyenlerini yine büyüledi.ninja kaplumbağalar 2 izlemek isteyenlere bir uyarı; film izleyenlerin de fark edeceği üzere film orijinaline pek bağlı kalmamıştır. Ancak görsel şovları ve karakterlerin hafızamızdakine bağlı kalmasıyla beyaz perde de büyük başarı elde edilmiştir. Burada en büyük kitle tabi ki küçük yaştaki, yeni nesil izleyicinin oluştur.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)