adscode
adscode

Evlerden Biri ve Kötü Yol'a Tam Not

Evlerden Biri ve Kötü Yol'a Tam Not

Evlerden Biri ve Kötü Yol'a Tam Not
Genç Blog

KİMİN KONUŞTUĞUNU BİLMEK İSTİYORUM...

Özellikle haber kanallarında yayınlanan sohbet-tartışma programlarında çok fazla konuk karşımıza çıkıyor. Bu konuklar bazen cok tanınmıs bazen de tanınmayan ama alanlarında uzman kişilerden oluşuyor. Eğer programın başını kaçırdıysanız ve konukları da tanımıyorsanız yandınız. Çünkü kimin konustuğunu anlamanız mümkün değil. Konukların isimlerini ekrana vermek hatta sürekli tutmak neden bu kadar zor, anlamak mümkün değil. Ekran başında seyircinin bu beklentide olduğu habercilere duyurulur...

EVLERDEN BİRİ VE KÖTÜ YOL'A TAM NOT

Orhan Kemal'in iki eseri aynı anda yayına girdi. Evlerden Biri Star'da, Kötü Yol ise KanalD'de seyirci ile buluştu.  İki dizinin de reytingleri iyi, ekran ışığı seyirciyi yakaladı. Güçlü bir hikaye iyi bir senaryoya dönüştürülebilirse başarı kaçınılmaz oluyor. Artık esas oğlan ve esas kıza bel bağlayan hikayeler yerine yan karakterlerin gözönünde olduğu diziler ipi göğüslüyor. Kötü Yol ve Evlerden Biri yan karakterlerle sezonun iddialı yapımları arasına gireceğe benziyor.


AYKIRI SORULAR'A AYKIRI KONUKLAR GEREK..

Gazeteci Enver Aysever CNNTürk'te izlediğimiz Dört Bir Taraf programındaki ekran başarısını  yeni programı Aykırı Sorular'a taşıdı. Aykırı konuklar alarak konuyu ve konuğu derinlemesine inceliyor. Doğru yerde soru sormak, merak edilen noktayı yakalayıp hem konuyu hemde konuğu açmak sunucular için hiç de kolay bir iş değildir. Konuğu sürekli onaylayan ve müdahale edemeyen bir sunucu ile program cok kolay monoloğa dönüşebilir. Enver Aysever bu noktayı iyi yakalıyor ve programı sürekli kontrolünde tutarak güzel sorular soruyor. Bunu yaparken şirazeyi de kaçırmıyor. Şimdiye kadar iyi konuklar ağırlandı fakat hafta içi dört gün yayınlanması bir süre sonra dezavantaja dönüşüp konuk sıkıntısı yaşanır mı onu da zaman gösterecek.


İZLEMEYE DAYANAMADIKLARIM
Uçankuş-Kanaltürk



İZLEMEYE DOYAMADIKLARIM
Kim Milyoner Olmak İster- ATV

TV Cadısı





Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)