adscode
adscode

Instagram’dan Snapchat’e Rakip: “Bolt”

​Hatırlanacağı üzere Snapchat, mobil mesajlaşmaya yeni bir soluk getirmişti. Uygulamanın belki de en çok dikkat çeken özelliği ise karşı tarafa görüldükten sonra kendini imha eden fotoğraflar vs yollanabilmesi…

Instagram’dan Snapchat’e Rakip: “Bolt”
Sosyal Medya
Kısa sürede popülerleşen Snapchat’e bir rakip geleceği bir süredir biliniyordu. Son olarak ortalıkta dolaşan söylentiler doğru çıktı ve beklenen rakip Instagram oldu. Instagram, Snapchat’e rakip olarak geliştirdiği uygulamaya Bolt adını vermiş. Uygulama şu aşamada Android ve iOS platformlarından indirilebiliyor.

Fakat uygulamanın şu an için yalnızca belirli ülkelerde indirmeye açıldığını belirtmekte fayda var. Global çapta erişime açılmayan uygulama şu an için Güney Afrika, Singapur ve Yeni Zelanda’da yayınlanmış bulunuyor. Uygulama; aynı Snapchat gibi tek bir dokunuşla arkadaşlarla fotoğraf ve video paylaşmaya olanak tanıyor.

Uygulamaya kaydolmanız için yalnızca telefon numaranız yeterli. Kullanıcıdan bunun dışında bir şey, misal e-posta adresi istenmiyor. Bu sayede telefon numarasıyla hızlıca kayıt olunabiliniyor. Bolt uygulamasında fotoğraf ve videolarınıza açıklama da ekleyebiliyorsunuz.

Mesajlaşma uygulaması Bolt, gönderilen videoları saklama ve kaydetmeye de imkan sağlıyor. Esasen gelen videolar bu özellikten muaf tutulmuş. Kısacası gelen videolar için kayetme seçeneği bulunmuyor. Şu an için birkaç ülkede yayında bulunan uygulamanın yakın zamanda ülkemizden de indirilmesi bekleniyor. Beklentilere göre mesajlaşma uygulaması Bolt, yakın zamanda Türkiye’deki Google Play Store ve App Store’dan da indirilebilecek. Bolt’un Snapchat karşısında nasıl bir rakip olacağı daha şimdiden merak ediliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)