adscode
adscode

Kayıp Pamir için İstanbul ayakta

Sarıyer Zekeriyaköy’deki evinden çıkan ve kendisinden saatlerdir haber alınamayan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik için Jandarma, itfaiye ve AKUT ekipleri seferber oldu. Twitter'da Pamir'in kaybolmasıyla ilgili…

Kayıp Pamir için İstanbul ayakta
Türkiyeden Haberler
Sarıyer'de anne ve babası uyurken sabah saatlerinde evden kaçan 3,5 yaşındaki çocuk için seferber olan jandarma komandoları, ormanda arama yapıyor. Arama kurtarma köpekleri de aramaya eşlik ediyor. 

Zekeriyaköy Fesleğen Sokak'taki evden anne babası uyurken saat 09.00 sularında evden çıkarak kayıplara karışan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'i arama çalışmaları sürüyor. Aramalara Hadımköy Jandarma Komando taburundan 50 er ve komutanlar katıldı. Zekeriyaköy'ün etrafındaki ormanlık alana dağılan komandolar, ekipmanlarıyla birlikte küçük Pamir'i aramayı sürdürüyor. Çocuğun evde giydiği ayakkabısı da arama kurtarma köpeğine koklatılarak iz sürülüyor. 

Küçük Pamir'in babası Serdar Dikdik, 'Sabah biz evdeyken kapıyı açıp kaçmış. Çitlerden atlamış. Bir komşu sokakta görünce avluya bırakmış. Bu zamana kadar haber alamadık. Üstünde çizgili tulum vardı.' diye konuştu. 

Sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'dan da duyuru yaptıklarını ifade eden Dikdik, görenlerin haber vermesini istiyor. 

Öte yandan, Zekeriyaköylüler de kendi araçları ve motorlarıyla geniş alanda küçük Pamir'i arıyor. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)