adscode
adscode

'Leyla ile Mecnun' Ekibi Akdeniz Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

3. Antalya Televizyon Ödülleri kapsamında düzenlenen öğrenci-sanatçı buluşmalarının sonuncusu Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ın…

'Leyla ile Mecnun' Ekibi Akdeniz Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu
Üniversite

 

Öğrenciler, söyleşinin yapıldığı Atatürk Konferans Salonu’ nu tamamen doldurdu. Çok büyük bir ilgi gören Leyla ile Mecnun oyuncuları, karşılaştıkları kalabalık karşısında memnuniyetlerini dile getirdi.  Sıcak bir atmosferde gerçekleşen etkinlik, soru-cevap şeklinde ilerledi. Leyla ile Mecnun oyuncuları öğrencilerin merakla sorduğu tüm soruları samimiyetle ve bol bol espriyle cevapladı.

Söyleşinin evsahipliğini yapan Başkan Akaydın, eski öğrencilerine “4 yıl oldu aranızdan uzaklaşalı. Sizin yanınızda olmak beni çok mutlu ediyor” dedikten sonra Leyla ile Mecnun ekibine teşekkür edip oyunculara çiçek sundu. “Sizler Avrupa’dan Ortadoğu’ya kadar büyük bir coğrafyada tanınıyorsunuz. Tüm dünyaya barış ve sevgi aşılıyorsunuz” diyen Başkan Akaydın, konuşmasının ardından öğrencilerle birlikte söyleşiyi takip etti.

Ünlü: Kahkaha yoksa Leyla ile Mecnun da yok!

Dizinin yönetmeni Onur Ünlü söyleşide yöneltilen bir soru üzerine bir bölümde 3-4 yerde kahkaha atmadıkları zaman o bölümü baştan düşündüklerini, Leyla ile Mecnun’u çekmek onlara heyecan vermediği takdirde diziyi bitireceklerini söyledi. Ünlü, “Dizler ikinci sezondan sonra tekrara düşmeye başlıyor. Özellikle bizim gibi enerjisi ve beklentisi yüksek işlerde her hafta yüksek enerjiye sahip bir konu bulmak zor oluyor. Savunmak için söylemiyorum ama sürelerin uzun olması bizi perişan ediyor. Sezonun bitmesine 4-5 bölüm kaldı. Düşündüğümüz değişiklikler var, kan tazelemeyi düşünüyoruz” dedi.

Dizinin, yayınlandığı TRT’yi eleştirmesiyle ilgili gelen bir soru üzerine Ahmet Mümtaz Taylan, “Sorun gördükleri her konuyu kimsenin kalbini kırmadan eleştireceklerini” söyledi.

Söyleşinin alkışı bol anlarından biri, bir öğrencinin Ali Atay’ın dün olan doğum gününü kutladığı an oldu. Öğrencinin “Annen seni iyi ki doğurmuş, bu kadar tatlı olmayı nasıl başarıyorsun?” dediği anda tüm ekip ve salon kahkahalara boğuldu. Söyleşinin sonunda hayranları Leyla ile Mecnun ekibini ayakta alkışladı.

 

 

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)