adscode
adscode

MEZUN’DAN ‘AMERİKA’DA EĞİTİM FUARI’

Mezun.com, 6 Kasım’da Ankara’da, 8 Kasım’da İstanbul’da ‘Amerika’da Eğitim Fuarı’ düzenliyor.

MEZUN’DAN ‘AMERİKA’DA EĞİTİM FUARI’
Türkiye'den Haberler
Amerikan eğitim kurumları için düzenlenen tek eğitim fuarı özelliğini taşıyan ‘Amerika’da Eğitim Fuarı’na gelenler üniversite yetkilileriyle yüz yüze görüşebilme, başvuru/kayıt için birebir ücretsiz destek ve binlerce dolarlık burs alma fırsatına sahip oluyor.
 
Yurtdışında yaşam ve eğitim konusunda bilgi veren Mezun.com, 6 Kasım’da Ankara’da, 8 Kasım’da İstanbul’da ‘Amerika’da Eğitim Fuarı’ düzenliyor. Amerika’da lise, üniversite, yüksek lisans ya da dil kursu okumak isteyen öğrencilerin tüm sorularına cevap vermek amacıyla düzenlenen fuar boyunca Amerikan Konsolosluğu, Fullbright Komisyonu ve Mezun Group yetkilileri seminerler verecekler. Amerika’da okumak isteyen öğrencinin başvuru sürecinden, oradaki yaşamına kadar tüm detayların anlatıldığı fuarda, Amerika’da okumuş ve uzun yıllar yaşamış Mezun Group yöneticilerinin vereceği ’Amerika’daki yeni hayatınıza uyum sağlamak ve kültür şokunu minimize etmek’ ve İstanbul’da Amerikan Konsolosluğu yetkililerinin vereceği ‘Amerika öğrenci vizesi mülakatlarında dikkat edilecek noktalar’ konulu seminerler dikkat çekiyor.
 
Amerikan eğitim kurumları için düzenlenen tek eğitim fuarı özelliğini taşıyan ‘Amerika’da Eğitim Fuarı’na gelenler üniversite yetkilileriyle yüz yüze görüşebilme, başvuru/kayıt için birebir ücretsiz destek ve binlerce dolarlık burs alma fırsatına sahip oluyor.
 
Fuara ve seminerlere katılmak isteyenlerin www.Amerikadaegitimfuarı.com adresinden ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
 
6 Kasım 2014
Ankara Hilton
Saat: 14:00
 
8 Kasım 2014
İstanbul Hilton
Saat: 14:00
 
Mezun.com hakkında: 1999 yılından bu yana  eğitim sektöründe hizmet veren Türkiye’ nin en büyük uluslararası eğitim platformudur.  Başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere, Kanada, İngiltere  ve Avrupa ülkelerini de kapsayan 27 farklı ülkenin eğitim sistemleri hakkında bilgileri, öğrenciler ve ilgililerle bu platform üzerinden paylaşmaktadır. 2014 yılı itibari ile bu ülkelerden toplam 800 okulun aktif tanıtımlarını,başta Türkiye olmak üzere 20 ye yakın ülkede gerçekleştirmektedir.
 
Türkiye’nin web tabanlı en büyük eğitim platformu olan Mezun.com, kar amacı gütmeden istisnasız tüm öğrencilerin yurtdışında eğitim ile ilgili ihtiyaç duydukları bilgilere ulaşmaları için eşit fırsatlar sunmaktadır. Sunulan hizmet ve danışmanlıklardan öğrenci ve ailelerinden hiçbir ücret talep edilmemektedir. Bu çerçevede iş modeli olarak alanında tektir. ABD Büyükelçiliği, ABD İstanbul Başkonsolosluğu, Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu, CGACC, British Council, Campus France, gibi önemli kuruluşlarla  işbirliği yapmakta olan Mezun Group DEİK bünyesinde Eğitim Ekonomisi İş Konseyi’nin (EEİK) de çözüm ortağıdır. www.studyinturkey.org.tr’ sitesi bu amaçla hizmet vermektedir.
 
2012 yılından bu yana Türkiye’de okumak isteyen yabancı öğrencilere yönelik yepyeni bir platformu ‘www.gostudyinturkey.com’u hayata geçirmiştir.
 
Daha detaylı bilgi için:
Optimum Brand
0212 274 07 74
Tuğçe Tabak
ttabak@optimumbrand.com
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)