adscode
adscode

Socialbakers.com’da Sürpriz İsim…

İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Medya etkinlikleri ile sosyal paylaşım sitelerinden biri olan facebook da en çok check-in (yer bildirimi) yapılan ilk ve tek üniversite sayfası oldu sayfası oldu.

Socialbakers.com’da Sürpriz İsim…
Üniversite

 

Son yıllarda sosyal medya ve internet üzerinden, haberleşme ve paylaşım oldukça yaygınlaştı. Birçok firma, marka ve hatta kişi, sosyal medyadaki siteleri üzerinden istatistiklerden faydalanarak takip edilme oranlarını duyuruyorlar. Güvenilir şekilde oranları duyurabilmek ve bu oranları insanlarla paylaşabilmek için şirketler ve kişiler çeşitli istatistik verilerini takip eden ve toplayan sosyal medya istatistikleri portallarını kullanıyor. Sosyal medya istatistikleri geniş bir aralığı kapsayan, dünyanın en büyük sosyal medya istatistikleri portallarından biri olan Socialbakers.com her ay olduğu gibi bu ayda sosyal medya takip sonuçlarını açıkladı. Socialbakers’ın yayınlamış olduğu raporlarda sürpriz bir isim öne çıkıyor.

 

Bu sonuçlara göre İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Medya etkinlikleri ile sosyal paylaşım sitelerinden biri olan facebook da en çok check-in (yer bildirimi) yapılan ilk ve tek üniversite sayfası oldu sayfası oldu. Ayrıca Öğrenci Bilgi Sistemini, Facebook sayfasına taşıyan ilk ve tek üniversite olan İstanbul Aydın Üniversitesi SocialBakers raporlarında 4 ay üst üste listeye girerek yerini yine ilk ve tek üniversite olarak korumaya devam etti. Sosyal paylaşım sitelerinin, kişi ve kurumlar üzerindeki etkisinin giderek arttığı günümüzde, takipçiler ve aralarındaki rekabetin de hızla artacağı düşünülüyor.

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)