adscode
adscode

Uzaktan Eğitim Cep Yakıyor

Üniversite harçlarına bu yıl zam gelmedi. Milyonlarca öğrenci ve anna, baba bu duruma çok sevindi. Onlar için adeta bir bayram armağanı oldu.

Uzaktan Eğitim Cep Yakıyor
Üniversite

Ama uzaktan eğitim alanlar o kadar mutlu değil. Hatta kırgınlar, kızgınlar.  Umarız bir açıklama getiren olur. İşte nedenleri:"Bu konularda yardım alabileceğimiz belki de tek kişisiniz.İstanbul Üniversitesi'nin bu yıl uzaktan öğretim harcamaları ve harç adı altında aldığı ücretlerin artışı konusunu dile getirmenizi istiyoruz sizden.Harçların dışında bir de uzaktan öğretim gideri neden bu akdar fazla alınmaktadır.Materyal için denilmekte fakat aldığımız herhangi bir materyal yoktur!Bakanlar Kurulu kararına göre harçlarda her hangi bir artış olmadığı halde bu yapılan artış nedendir?Konuyla ilgilenirseniz çok seviniriz.Şu an gerçekten mağdur olan bir çok arkdaşım var.Çoğu ödeyemeyeceği okula bırakmayı bile düşünmekte.Kayıt süremiz çok kısa.Nasıl itiraz edcebiliriz.Ne yapabiliriz.bunun için okulda hiç bir muhattap bulamıyyoruz.Kimse maillerimize cevap vermiyor.Lütfen bu konunun gündeme gelmesini sağlayın..."
Sakarya İndirdi !
Bugün Isuzem(İÜ Uzaktan Eğitim Merkezi)'den bir açıklama geldi.Bakanlar kurulunun Uzaktan Eğitim Harç ücretlerinin arttırdığından bahsediyor.Buna karşılık Uzaktan Eğitim için Isuzem'in aldığı ücrette indirim yapılacakmış.Biz hala istediğimiz cevapları alabilmiş değiliz.Sakarya'da uzaktan eğitim yarıya indirilirken İsuzem neden bu kadar öğrenciyi mağdur etmek istemektedir anlam veremiyoruz. Ayın 7’ sinde yapılacak eğitim gideri açıklamalarına göre hareket edeceğiz.Size de her aşamada bu konuda bilgi vermek istiyoruz.Bu konuda yanımızda olacağınızdan eminiz çünkü.Şimdiden teşekkürler hocam

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)