adscode
adscode

'Yırtıcı Kediler'den Şampiyonluk Sözü

Ankara Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı Ankara Cats, Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş'i ziyaret ederek şampiyonluk sözü verdi.

'Yırtıcı Kediler'den Şampiyonluk Sözü
Üniversite
Ankara Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı Ankara Cats'in kaptanları Buğrahan Erdeviren, Tolga Burak Ünlü ve İsmail Üstünel, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Koordinatörü Prof. Dr. Onur Özsoy ile birlikte Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş'i ziyaret etti. Ekip, ziyarette takımdaki gelişmeler hakkında Rektör Erkan İbiş'e bilgi verdi.



ZEMİN YENİLENDİ
Tandoğan Yerleşkesi'nde antrenmanlarını yaptıkları sahanın yenilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren ekip, yeni futbol sahasıyla birlikte bu yıl şampiyon olmayı hedeflediklerini belirtti. Rektör Erkan İbiş de takımın başarılı olacağına inandığını ifade ederek ekibin selfie pozu teklifini geri çevirmedi.

ÖĞRENCİLERİN ÇABALARI
Ankara Üniversitesi'nde 1998'de öğrencilerin çabaları sonucu kurulan Ankara Cats, geçtiğimiz sezon 15'inci yılını kutladı. Ankara Cats, kurulduğu yıldan bu yana gerek Ankara Üniversitesi'nin desteği gerekse oyuncuların kendi olanaklarıyla hem Profesyonel Lig'de hem de Üniversiteler Ligi'nde Ankara'yı başarıyla temsil etti.

BÜYÜK ÖDÜL 50 BİN TL
Her sezon Eylül ayında çalışmalara başlayan takım, eğitim döneminin başlamasıyla oyuncu seçmeleri yaparak sezon için yeni oyuncular yetiştirme çabasına giriyor. Maç takvimi ise Şubat ayında başlayıp Mayıs sonuna kadar sürüyor. Şampiyon olan takım, Federasyon tarafından tahsis edilen 50 bin TL'lik büyük ödülü kazanıyor. Her ağırlık ve uzunlukta oyuncuların değişik mevkilerde yer bulabildiği bu sporu yapmak isteyenler için Ankara Cats, salı ve perşembe günleri saat 19.00-21.00, Pazar günleri ise saat 16:00-18:00 arasında Tandoğan Yerleşkesi halı sahasında antrenman yapıyor. Türkiye'de üniversiteler arasında başlayan ve büyüyen bu spor 50'ye yakın üniversite takımı ve aynı sayıda profesyonel takım tarafından temsil ediliyor.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)