adscode
adscode

Yurtdışı dil okulu planlarınız için henüz geç değil!

Hayalini kurduğunuz dil eğitimi için harekete geçmenin tam zamanı.

Yurtdışı dil okulu planlarınız için henüz geç değil!
Yurtdışı Eğitim
Yurtdışı dil okulu planlarınız için henüz geç değil!

Hayalini kurduğunuz dil eğitimi için harekete geçmenin tam zamanı. Okulların tatil olması ve yaz aylarının gelmesiyle yurt dışında dil eğitimine talep artıyor. Yurtdışı planlarınız ile ilgili aklınızdaki soruların size özel cevaplarını paylaşmak için EF Education First Uluslararası Dil Merkezleri sizi ücretsiz tanıtım toplantısına davet ediyor.


Okulların tatil olması ve yaz aylarının gelmesiyle yurt dışında dil eğitimine talep artıyor. Yurtdışı planlarınız ile ilgili aklınızdaki soruların size özel cevaplarını paylaşmak için EF Education First Uluslararası Dil Merkezleri sizi ücretsiz tanıtım toplantısına davet ediyor.
 Yurtdışı dil eğitimi konusunda merak ettiğiniz tüm soruların cevabını tecrübeli eğitim danışmanlarından dinleyerek yaz planlarınızı yapmak ister misiniz?

Yurtdışında dil eğitimi ile ilgili sorularınızı cevaplayacak olan EF Türkiye ekibi, 24 Mayıs Cumartesi günü 13:00-15:00 saatleri arasında The Marmara Hotel Taksim’de yurtdışı dil eğitimi ve okullar hakkında bilgi almak isteyenlere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacak. Etkinliğe HYPERLINK "http://www.ef.com.tr/info" http://www.ef.com.tr/info adresinden kaydolmak yeterli.

Uluslararası eğitimde dünya lideri olan EF,  dünyanın en çok tercih edilen 41 farklı şehrinde birbirinden özel merkezlerinde yabancı dil öğrenmek isteyenlere esnek programlarla hizmet veriyor.

Şanslı bir kişiye EF Los Angles okulunda 1 hafta dil eğitimi hediye!
Yılın son büyük EF Tanıtım Toplantısı’na katılan kişiler arasında yapılacak çekiliş sonucunda şanslı bir kişi EF Los Angles okulunda bir hafta ücretsiz İngilizce dil eğitimi kazanacak ve Hollywood yıldızları ile aynı şehirde İngilizceyi yaşayarak öğrenecek Hediye çekilişi için etkinliğe kaydolarak toplatıya katılmak  yeterli.

EF Education First Uluslararası Dil Merkezleri Türkiye Ülke Müdürü Gökhan Özdemir, İngilizce öğrenmek için yüksek miktarda para harcamak yerine ailelerin ve öğrencilerin doğru eğitim yöntemlerine yatırım yaparak daha fazla ilerleme göstereceğini ifade ediyor. Yurtdışında eğitim de bunların başında geliyor. Gökhan Özdemir verdikleri danışmanlık kapsamında yurtdışı eğitim programları seçimi, kayıt, vize, konaklama, ulaşım, sigorta ve daha pek çok konuda öğrencilere yol gösterdiklerini ve işlemlerini gerçekleştirdiklerini belirtiyor.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)