adscode
adscode

17. PowerBulls Kış Kampı Turnuvasında Şampiyon Çevre Koleji!

Bu yıl 17.si düzenlenen Powerbulls Akdeniz Kış Basketbol Turnuvası'nı Çevre Spor Kulübü Aday Takım ve Minik Takım'ları şampiyon olarak tamamladı.

17. PowerBulls Kış Kampı Turnuvasında Şampiyon Çevre Koleji!
Ortaokul
2.000 ve üzeri sporcunun katılımıyla 2000 yılından beri her kış döneminde Antalya’da düzenlenen, 9-17 yaş arasındaki genç sporcuları bir araya getiren Power Bulls International Basketball Tournament’ın bu yıl 17.si düzenlendi.

Basketbola gönül vermiş dünyanın farklı yerlerinden gelen gençleri buluşturmak, onlara sporcu kimliği kazandırabilmek ve profesyonel kamp ortamını yaşatmak amacıyla gerçekleştirilen turnuvada genç sporcular hünerlerini sergiledi.


Binlerce sporcunun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada maçlar standart sahalarda FIBA kurallarına uygun olarak gerçekleşip, resmi hakemler tarafından yönetildi.

Yarışma sonucunda Çevre Spor Kulübü Aday Takım ve Minik Takım’ları şampiyon oldu. Tüm sporcuların ve antrenörlerin katılımıyla gerçekleşen ödül gecesi, çeşitli Show ve müzikler ile keyifli görsel bir şölen havasında gerçekleşti. Tüm sporculara madalya ve sertifika verilirken, dereceye giren takımlara kupa verildi. Çevre Spor Kulübü Aday Takım ve Minik Takım’ın kazandığı iki kupayla evine döndü.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)