adscode
adscode

Kampüsler Ramazan’a hazır

Tüm Türkiye’de olduğu gibi üniversitelerde de Ramazan telaşı yaşanıyor.

Kampüsler Ramazan’a hazır
Üniversite
Güncelleme : 14-Mar-24 20:49

Bazı üniversiteler yemekhanelerini sahur ve iftar saatlerinde de açacağını duyururken bazı üniversiteler ise ücretsiz iftar programları düzenleyecek. Üniversite yemekhanelerinde tabldot ücreti 10-30 TL arasında değişirken üniversitelerin bünyesindeki restoranlar lüks iftar seçenekleri de sunuyor. Burada ise yemek ücretleri 500 TL’ye ulaşıyor. Milliyet'ten Ozan Ömer Kadüker, üniversitelerin iftar ve sahur kapsamında sunacakları hizmetleri derledi:

Sahurda da açık

■ Recep Tayyip Erdoğan, Muğla Sıtkı Koçman, Ağrı İbrahim Çeçen, Karadeniz Teknik, Dicle üniversitelerinin aralarında yer aldığı pek çok üniversitede ücretsiz iftar verilecek.

■ Fırat Üniversitesi’nde öğrenciler için iftar bursu kampanyası düzenlenecek. Bir öğrenci için aylık iftar masrafı 440 TL olarak belirlendi.

■ Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi de Ramazan ayı boyunca akademik ve idari yönetici ve personel ile öğrencileri ‘Gönül Sofrası’nda bir araya getirecek. 

■ Anadolu Üniversitesi’nde Ramazan boyunca kahvaltı servisi saat 03.30’da başlayacak, akşam yemeği saat 20.00’de bitecek.

■ Boğaziçi Üniversitesi’nde de 04.00-06.00 saatleri arasında sahur servisi yapılacak. Akşam yemeği ise saat 20.00’ye kadar sürecek. Ayrıca üniversitenin 5 farklı noktasında paket yemek dağıtım hizmeti verilecek.

■ Mardin Artuklu Üniversitesi’nde ise dışarıdan da misafirlerin kabul edildiği Kampüs Gurme Restoranı’nda Ramazan’a özel menüler hazırlandı. Menülerin ücretleri 400 TL olarak belirlendi.

■ Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Akyaka Uygulama Oteli’nde ise iftar ücretleri 400-500 TL olacak.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)