adscode
adscode

AB Öykü Yarışması ödülleri açıklandı!

Bu yıl Dördüncüsü düzenlenen yarışmanın ödül törenine İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Avrupa Birliği Türk Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Marc Pierini, bakanlık yetkilileri, ödül alan…

AB Öykü Yarışması ödülleri açıklandı!
Özel Eğitim

Yarışmada, İstanbul Vehbi Koç Vakfı Özel İlköğretim Okulu ve Lisesinden Alper Bakım, `Diyeceğin Bir Şey Var Mı?` isimli eseriyle birinciliği, Trabzon Tevfik Serdar Anadolu Lisesinden Dilara Şengül `Bir Kumaş Özgürlük` isimli öyküsüyle ikinciliği, İçel Anadolu Lisesinden Batuhan Maraşlı da `Yüzleşme` isimli eseriyle üçüncülüğü elde etti. Tören sonunda Pierini ve Yıldız, genç yazarlarla sohbet ettiler.

 

Ödül töreninde konuşan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, yarışmada dereceye girmekten çok o sürecin içerisinde yer almanın ve bu süreci paylaşmanın önemli olduğuna dikkat çekerek, yarışmanın, AB sürecinin çocuklar tarafından doğru algılanmasını amaçladığını ifade etti. Avrupa Birliği Türk Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Marc Pierini de törende bir konuşma yaparak genç yazar ve öğrencileri tebrik etti.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)