adscode
adscode

Akademik başarı ve sınav becerileri tek sınavla değerlendirilecek

Uğur Bursluluk Sınavı’na katılan öğrenciler, sınav sonuçlarını 2 karne ile değerlendirme imkanı bulacak. Bu sayede öğrenciler hem akademik sınav performanslarını hem de geliştirilebilir alanlarını görebilecek.

Akademik başarı ve sınav becerileri tek sınavla değerlendirilecek
Sınavlar
Güncelleme : 26-Dec-23 18:25

Uğur Bursluluk Sınavı, 6-7 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrencilere; Türkiye geneli akademik sıralamalarını görebilecekleri Sınav Sonuç Karnesi ile birlikte Sınava Yönelik Akademik Beceri Karnesi verilecek sınavda; Bilgiyi Kullanma Becerisi, Strateji Becerileri, Okuduğunu Anlama Becerisi, Grafik Yorumlama Becerisi, Planlama Becerisi, Disiplinlerarası Etkileşim Kurma Becerisi, Farklı Yorumlama ve Düşünme Becerisi olmak üzere 7 başlıkta yapılacak ölçümlemeler analiz edilecek.

Uğur Bursluluk Sınavı LGS ve YKS’ nin Provası Olacak

Uğur Bursluluk Sınavı’nın YKS ve LGS’nin bir provası niteliğinde olduğunu söyleyen Uğur Okulları Genel Müdürü Mustafa Çakır, “Yarım asrı aşkın deneyimin verdiği güçle eğitim serüvenimizi sürdürüyoruz. Öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını sınavlarda elde ettikleri derecelerle alıyorlar. Uğur Okulları olarak her yıl düzenlediğimiz Uğur Bursluluk Sınavımız da YKS ve LGS’nin bir provası niteliğinde. Türkiye genelinde gerçekleştirdiğimiz Uğur Bursluluk Sınavı’na Uğurlu öğrencilerimizin yanı sıra Türkiye genelindeki tüm öğrenciler katılabiliyor. Öğrenciler, sınavdan aldıkları puana göre eksiklerini görme şansı buluyor ve Türkiye genelinde kendi akademik düzeyini değerlendirebiliyor. Ayrıca sınava katıldığı okuldan sınav sonuç karnesini alan tüm öğrencilere dijital eğitim platformu Metodbox’a ve Uğur Dijital’e 2 ay süreyle erişim hakkı veriyoruz” dedi.

Uğur Bursluluk Sınavı 6-7 Ocak’ta gerçekleştirilecek

Eğitimde ve sınavlara hazırlıkta 56 yıllık deneyimle öğrencilerini başarıyla geleceğe hazırlayan Uğur Okulları’nın her yıl düzenlediği Uğur Bursluluk Sınavı (UBS) Türkiye genelinde 6-7 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınav Türkiye genelinde tüm öğrencilerin yüzdelik dilimlerini görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak.

YÜZDE 100’E VARAN EĞİTİM BURSU ŞANSI

Sınava katılan öğrenciler başarı oranlarına göre yüzde 100’e varan eğitim bursu kazanma şansı yakalayacak. Türkiye genelinde, 4,5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek Uğur Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre öğrenciler, sınava girdikleri okulların burs kontenjanı kapsamında burslu okuma şansı elde edecek.

BAŞVURULAR 5 OCAK’TA SONA ERİYOR

UBS’ye başvurular 5 Ocak tarihinde sona erecek. Başvurular Uğur Okullarından, www.ugurokullari.k12.tr/ubs web sitesinden üzerinden ve 444 4 845 numaralı Çağrı Merkezi aracılığıyla yapılacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)