adscode
adscode

Apple iWatch'ın Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı!

Apple'ın birçok kişi tarafından beklenen akıllı saati iWatch'ın çıkış tarihi ile alakalı yeni bilgiler geldi.

Apple iWatch'ın Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı!
Bilim Teknoloji
Akıllı saat piyasası Sony'nin ardından geçtiğimiz aylarda Samsung'un da Galaxy Gear'ı satışa çıkarmasıyla iyice kızışmaya başlamıştı. Şimdi ise tüm gözler Apple'ın akıllı saati iWatch'a çevrildi. Son olarak Apple'ın akıllı saati ile alakalı gecikeceği yönünde haberler ortaya atılmıştı. Bugün ise Çin'den gelen yeni raporlar iWatch'ın çıkış tarihini ortaya koyuyor.

Ctech.cn adlı Çinli kaynağın raporuna göre, Apple iWatch, önümüzdeki yılın Ekim ayı içerisinde piyasaya çıkmış olacak. Bunun yanında yeni gelen raporlara göre Apple, iWatch'ın iki farklı prototipi üzerinde çalışıyor. Bu iki prototipte de 100mAh batarya kullanan Apple, bu bataryalarla kullanıcıların canını bir hayli sıkacağa benziyor. Çünkü halihazırda Samsung'un akıllı saati Galaxy Gear'da 315mAh batarya yer alıyor ve cihaz normal kullanımda 1 günü zar zor çıkarıyor.

Ancak bu konuda Apple'ın güvendiği bir şey olduğu açık. İddialara göre Apple akıllı saati için 1 metre uzaklıktan kablosuz şarj desteği sunmayı planlıyor. Şu an ayrıntıları bilinmeyen bu kablosuz şarj cihazı iWatch'ın bataryasına büyük destek olabilir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)