adscode
adscode

Beykoz Üniversitesi bahar dönemi yüksek lisans programlarına başvurular başladı

Beykoz Üniversitesi’nin 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar dönemi yüksek lisans programlarına başvurular başladı.

Beykoz Üniversitesi bahar dönemi yüksek lisans programlarına başvurular başladı
Üniversite

Kendini geliştirmek ya da kariyerinde fark yaratmak isteyen adaylar Beykoz Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü’nün hazırladığı yüksek lisans programlarına 18 Şubat 2022’ye kadar başvurabilecek.


Beykoz Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar dönemi yüksek lisans kayıtları başladı. Beykoz Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü’nün hazırladığı yüksek lisans programlarına başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 18 Şubat 2022 tarihine kadar yapabilecek. Çalışan ya da yüksek lisans dersleri için kampüse gidecek vakti bulamayan adaylar için Beykoz Üniversitesi yüksek lisans derslerini hem örgün hem de uzaktan eğitim modeliyle gerçekleştiriyor. Böylece adaylar hayallerini ertelemeden geleceklerine ve kendilerine yatırım yapmaya devam edebiliyorlar.

Tezli ve tezsiz olarak seçenekler yer alıyor

Bahar dönemi için başvuruya açık 13 yüksek lisans programı yer alıyor. Güçlü bir akademik kadrosu bulunan Beykoz Üniversitesi’nde lisansüstü eğitim almak isteyen adaylar tezli ve tezsiz olarak istedikleri yüksek lisans programına bahar dönemine özel %50 burs imkânı ile başvurabiliyor. Adaylar, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Uzaktan Eğitim) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz), Bilgisayar Mühendisliği İngilizce Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), İletişim Tasarımı ve Göstergebilim Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), İşletme İngilizce Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), İşletme Yüksek Lisans Programı (Tezsiz), İşletme (Uzaktan Eğitim) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz), Yapı Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezli) ile İş ve Örgüt Psikolojisi (Tezsiz) yüksek lisans programlarına başvuru yapabiliyorlar.

 

Vakti kısıtlı olanlara online eğitim

Beykoz Üniversitesi bahar dönemi için hazırlıklarını yaparken yüksek lisans yapmak isteyip ancak yoğun çalıştıkları için buna vakit bulamayanları da düşündü. Yüksek lisans yapmak isteyen adaylar örgün olarak eğitimlerine devam edebildikleri gibi isteyen adaylar uzaktan eğitim seçeneğine de yönelebiliyor. Yoğun tempoda çalışanlar için uzaktan eğitim imkanlarıyla yüksek lisans programları oluşturan üniversite, bahar döneminde de sanal ortamda sunulan canlı ve tekrar derslerle akademik tecrübelerini yüksek lisans öğrencilerine aktaracak. Adayların zaman ve mekân problemine de çözümler sunan üniversite, İşletme ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik alanlarında da uzaktan eğitim imkanlarını kullanacak.

Yüksek lisans başvuru şartları

Beykoz Üniversitesi’nin yüksek lisans programlarına başvuracak en az 4 yıllık bir yüksek öğretim kurumundan mezun olan adaylarda, tezsiz programlar için ALES ya da yabancı dil şartı aranmıyor. Tezli yüksek lisans programları için ise ALES’ten Eşit Ağırlık (EA) türünde en az 55 ve üzeri puan alınması gerekiyor. Lisansüstü programlara online olarak başvuru yapılabiliyor. Ayrıca Beykoz Üniversitesi, yüksek lisans yapmak isteyenlere banka ve kredi kartlarıyla yaptığı anlaşmalarla 10 taksite kadar ödeme kolaylığı sağlıyor.

Beykoz Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar dönemi yüksek lisans programlarının başvuru koşulları ve ödeme seçenekleriyle ilgili ayrıntılı bilgi https://www.beykoz.edu.tr/icerik/1009-kayit-islemleri adresi üzerinden alınabilir.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)