adscode
adscode

Çevre'de Gelecek Kitapla Aydınlanacak

16-17-18 Aralık 2015 tarihlerinde gelenekselleşen Kitap Şenliği'nin 13.sü Çevre Kolejinde gerçekleşecek.

Çevre'de Gelecek Kitapla Aydınlanacak
Okullardan Haberler
Bu seneki şenliğin teması  "Kitapların Işığında Büyümek". Çevre Koleji öğrencileri,  bilişim teknolojilerinin domine olduğu, internetin vazgeçilmez olarak görüldüğü günümüzde, kitap okumayı unutmuyor.  

Birbirinden ünlü isimlerin katılacağı bu şenliği her yıl büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Ünlü yazar Mario LEVİ’nin onur konuğu olarak katılacağı şenlik renkli ve güncel söyleşilere ev sahipliği yapacak.

13. ŞENLİKTE 15 ÜNLÜ YAZAR VE TİYATRO GÖSTERİSİ
Bu tarihler arasında öğrenciler, severek kitaplarını okudukları yazarlarla söyleşilere katılarak atölye çalışmaları gerçekleştirecekler. “ALİ KIRCA, CİHAN DEMİRCİ, DAVİD SIMPSON, FATİH ERDOĞAN, İLKAY MARANGOZ, İNCİ ARAL, GÖKNİL GENÇ, GÖNÜL SİMPSON, GÜLAY SERT, HAYDAR ERGÜLEN, MARİO LEVİ, MİYASE SERTBARUT, PELİN GÜNEŞ, RENAN  ÖZDEMİR, SELEN SOMER, TOPRAK IŞIK,  TİYATRO REJİDANS EKİBİ” gibi ünlü isimler; yazarları oldukları kitapların öykülerini, çıkış noktalarını, "Kitapların Işığında Büyümek" teması üzerine fikirlerini ve imzalı kitaplarını Çevre Koleji öğrencileri ile paylaşacaklar.

Yayınevleri Kitaplarıyla Geliyorlar
Çevre Koleji  13. Kitap Şenliği'nde onlarca kitap evi stantlarını kuracak ve çeşitli  yaş gruplarına yönelik yayınlarını okurlarla buluşturacaklar. Bu yayınevlerinden bazıları:  Yapı-Kredi, İş Bankası ,Tudem, Can, Mavi Bulut,  Altın Kitaplar, Beyaz Balina, Kırmızı Kedi, Alfa, Okur Yazar, Red House, O2, Gün Işığı, Yeşil Dinazor, Kelime Yayınları, Doğan Egmond.

Kitapların Işığında Büyümek…
13.sü gerçekleşecek olan Kitap Şenliği'nin teması kapsamında,  Çevre Koleji Erenköy Kampüsünde büyük panolar oluşturuldu. Burada  tüm Çevre Ailesi  neden okuduğunu, okumanın onlara kazandırdığı değerleri küçük notlar halinde paylaşarak farklı deneyimleri yine okuyarak kazanma şansına sahip oldular.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)