adscode
adscode

Doğa'da hedef 150 kampüs

Doğa Koleji'nin Eğitim Liderleri Vizyon Toplantısı Doğa Koleji Yönetim Kurulu'nun, Türkiye’nin dört bir yanındaki yöneticilerinin ve İstanbul Bilgi Üniversitesi yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Doğa'da hedef 150 kampüs
Okullardan Haberler
Güncelleme : 15-Mar-24 16:10

Türkiye geneli 100’ü aşkın kampüsü bulunan Doğa Koleji, eğitim liderlerini bir araya getirdiği vizyon toplantısını Acıbadem Kampüsünde gerçekleştirdi. Toplantıya Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, Lisanslı Okullardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Aydın, Genel Müdürlük üst düzey yöneticileri, lisanslı okul kurucuları, kampüslerin eğitim yöneticileri, kurumsal iletişim yöneticileri ve İstanbul Bilgi Üniversitesi yöneticileri katıldı.

 “Eğitim, toplumumuzun temel direği ve geleceğimizin anahtarıdır.” sözleriyle vizyon toplantısı konuşmasına başlayan Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, “Eğitim liderleri olarak bugünün ihtiyaçlarına uygun, çağın gereksinimlerini karşılayan bir eğitim sistemi oluşturmak en büyük hedefimiz. Doğa’mıza katılan kampüslerimizle Karabük, Erzurum, Şanlıurfa ve birçok kampüsümüzle Doğa’mız büyüyor. Öğrencilerimizin akademik, sportif, ulusal ve uluslararası başarıları eğitim-öğretim yılının başından bu yana bizleri gururlandırıyor ve bundan sonra da birçok başarıya imza atacağımıza inancım tamdır. Eğitimdeki sürekli gelişim ve yenilikçi yaklaşımlarla, öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya çıkarıyoruz. Teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak ders içeriğini zenginleştiriyor ve öğrenme deneyimlerini daha kalıcı hale getiriyoruz. Ayrıca fiziksel altyapımızı ve kaynaklarımızı sürekli olarak güçlendirerek öğrencilerimize en iyi ortamı sağlamaya devam ediyoruz. Türkiye’nin en köklü ve yenilikçi üniversitesi İstanbul Bilgi Üniversitesinin fakülte ve bölümleriyle birlikte Doğa Kolejinin akademik programlarının ve eğitim kadrosunun gelişimine yönelik yürütülen projeler başarıyla sürdürülmektedir.” dedi.

 “Doğa Konseptli Eğitim Modelinin Yurt Dışında Uygulanması için Çalışmalar Yürütülüyor”

Doğa Kolejinin sadece yurt dışında mevcut eğitim müfredatlarını ve diploma programlarını uygulamakla kalmadığını ifade eden Can, “Aynı zamanda Doğa Kolejine özgün müfredatın, Doğa konseptli eğitim modelimizin yurt dışında bulunan okullarda uygulanması adına çalışmalar yürütüyoruz.” açıklamasında bulundu.

“Eğitimin Türkiye’deki Lideri olarak Hedefimiz 150 Kampüs”

Vizyon toplantısında eğitim liderlerine yeni dönem hedeflerini aktaran Can, “Hedefimiz 150 kampüse ulaşarak Türkiye’nin her yerinde Doğa Kolejinin ayrıcalıklı eğitimiyle tüm öğrencileri buluşturmak. Başarılarımızın yanı sıra velilerimizin, öğrencilerimizin, çalışma arkadaşlarımızın bizlere olan güveni tercih edilme sebeplerimizin başında geliyor. Dünya değişiyor, teknoloji değişiyor, yaşamlar değişiyor. Kurulduğu günden beri Doğa Koleji de durmaksızın gelişiyor ve başarı geliyor. Bugün, eğitimin Türkiye’deki lideri olmamızın iki sebebi var. Dünyadaki değişime ve teknolojiye hızlıca ayak uydurabilmemiz gelecek vizyonumuzu bugünden çalışmalarımıza yansıtabilmemizdir. Bu başarıyı öğrencilerimizi her zaman merkezine koyduğumuz yenilikçi eğitim anlayışımızla elde ettik ve gelecekte de kendimizi sürekli geliştirerek eğitimin lideri olmaya devam edeceğiz. Geleceğin Doğa’sını bu vizyonla bugünden hazırlıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)