adscode
adscode

Doğa'da t-MBA seminerleri başladı

Doğa Koleji'ndeki t-MBA seminerlerin açılışı “İşinizi Şansa Bırakmayın” temalı semineri ile Şafak Çak tarafından yapıldı.

Doğa'da t-MBA seminerleri başladı
Eğitim
Güncelleme : 21-Oct-23 15:08

Doğa Koleji, işletme yüksek lisans programının lise düzeyine uygun olarak yapılandırılmış eğitim modeli olan t-MBA (Teenager MBA) programının en önemli kazanımlarından olan Liderlik Akademisi, her yıl organize ettiği Girişimcilik ve İnovasyon seminerleri ile öğrencilerini başarılı girişimciler ve iş insanları ile bir araya getiriyor. Seminerlerin açılışı “İşinizi Şansa Bırakmayın” temalı semineri ile Şafak Çak tarafından yapıldı.

2002’den bu yana Türkiye’de eğitime yön vererek lider kurum olmayı başaran Doğa Koleji, Can Eğitim Grubu çatısı altında Türkiye’nin en köklü ve yenilikçi vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi ile yer alarak 100’ü aşkın kampüsünde dünya standartlarında eğitim veriyor. Doğa Koleji, İşletme yüksek lisans programının lise düzeyine uygun olarak yapılandırılmış eğitim modeli olan t-MBA (Teenager MBA) ile de kendini iyi ifade eden, topluma pozitif katkıları olan, özgüvenli ve teknolojiyle barışık girişimciler, finansal okuryazarlık mertebesine ulaşmış sosyal ve yenilikçi liderler yetiştirmeyi hedefliyor.
Hazırlık süreci liderlik akademisi öğrencileri tarafından yürütülen t-MBA Girişimcilik Seminerleri’nde başarılı girişimciler ve iş insanları öğrencilerle bir araya gelerek girişimcilik hikâyelerini, bu yolculukta yaşadıkları tecrübeleri, girişimciliğin toplumsal ve bireysel faydası gibi önemli bilgileri paylaşıyorlar.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon seminerlerinin açılışı, Dünya çapında ülkemizi gururla temsil eden, Paris Hilton, Jennifer Lopez, Sting gibi isimler için gerçekleştirdiği mekân ve sahne tasarımlarıyla tanınan tasarımcı Şafak Çak’ın “İşinizi Şansa Bırakmayın” temalı semineri ile yapıldı. Dünya çapında lise ve üniversite öğrencilerine konferanslar verip, sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak gençlere yol açan ünlü tasarımcı, insan yetiştirmeye adanan bir hayatı 17 Ekim tarihinde Doğa Koleji Acıbadem kampüsünde öğrencilerle paylaşarak onların yollarına ışık tutan önemli mesajlar verdi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)