adscode
adscode

Dünyada bir ilk! Sonunda bu da oldu

Tamamen Drone’ların sahne alacağı bir hava şovu olan Air, dünya prömiyerini Amsterdam Arena’da gerçekleştirecek.

Dünyada bir ilk! Sonunda bu da oldu
Bilim Teknoloji
Şovun yakın gelecekte gerçekleştirileceği belirtilmiş; ancak tam tarih verilmemiş.

Hollandalı etkinlik planlama şirketi Fjuze’un düzenlediği Air hakkında şu açıklamalara yer verilmiş: “Bu yüksek enerjili şovda, drone’lar müzik, video ve özel efektlerle birlikte sahne alacak. Air’de dronle’ların yaptığı lazerli bale gösterilerini, savaşları, yarışları ve ilüzyonları izleyebileceksiniz. Yüzlerce drone’un rol aldığı sihirsel bir ortam bu.”

Tanıtım videosundan görüldüğüne göre drone’lar, çeşitli lazer ve projektörlerle donatılmış olacak. Projektörlerin, hologram görüntüleri oluşturmak için kullanılmış olabileceği de konuşuluyor. Uçan araçlar, çeşitli akrobatik hareketlerle birlikte izleyicilere heyecan verici ve bol ışık oyunlu hoş anlar yaşatacaklar.

Biletleri kısa bir süre sonra satışa çıkacağı belirtilen şov hakkında daha fazla bilgiye ulşamak isterseniz şu bağlantıyı takip edebilirsiniz. Fiyat konusunda herhangi bir bilgi verilmemiş; ancak ilginizi çektiyse, güncellemelerden haberdar olmak için web sitesinden bültene abone olmanızda ve şu facebook sayfasını arada ziyaret etmenizde fayda var.


mynet

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)