adscode
adscode

Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşuldu?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesinde 'ataması yapılmayan öğretmenler' ile 'kamuda mülakat' konuları da gündeme geldi.

Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşuldu?
Türkiye'den Haberler

PolitikYol'dan Altan Sancar'ın CHP kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Erdoğan-Özel görüşmesinin son derece olumlu bir havada geçerken, tüm gündemlerin detaylı olarak ele alındığını öğrenildi.

Özel, görüşmeden ‘iyimser’ ayrıldı

Kaynaklar, görüşmenin Cumhuriyet Halk Partisi açısından ‘verimli olarak nitelendirilebileceğini’ ve Genel Başkan Özel’in görüşmeden ‘vatandaşın sorunlarının çözümü konusunda mesafe alınabileceğine ilişkin iyimser ayrıldığını’ söyledi.

Aynı kaynaklar, Özel’in randevunun Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’nde verilmiş olmasından memnuniyet duyduğunu ilettiğini, bu konuda Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’ın emeklerine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ev sahipliğine teşekkür ettiğini ifade etti.

Özel, oturma düzenini doğru bulmadı

Ancak Özel’in, oturma düzenini doğru bulmadığını, bunun telafisine ihtiyaç olduğunu ilettiğini belirten kaynaklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bunun üzerine Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan’a dönerek, en kısa sürede Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne iadeiziyaret gerektiğini söylediğini aktardı. Özel’in de bunun üzerine, Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılacak ziyaretten memnuniyet duyacaklarını kaydettiği belirtildi.

Erdoğan’a mesir macunu hediye etti

Özel, Erdoğan’a Paşabahçe’nin “Gururla” serisinden “Cumhuriyet Ateşi” isimli objeyi hediye etti. “Cumhuriyet Ateşi”, Mustafa Kemal Atatürk’ün genç Cumhuriyet’in Avrupa’ya gönderdiği öğrencilerden Sadi Irmak’a hitaben söylediği “Sizi birer kıvılcım olarak gönderiyoruz, gür alevler halinde geri dönmelisiniz” sözünden ilhamla oluşturulmuş bir eser olarak biliniyor. Özel, ayrıca yanında Manisa’daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nden getirdiği mesir macunu hediye etti.

Özgür Özel’in Erdoğan ile görüşmesinde gündeme getirdiği konu başlıkları:

Emekli maaşları

Asgari ücret

Atanmayan öğretmenler

Kamuda mülakatın kaldırılması

Staj ve çıraklık mağdurları

Emeklilikte kdeme sorunu

Emekli astsubayların sorunları

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)