adscode
adscode

Facebook' da Kapatılacak mı ?

Twitter ve Youtube'un kapatılmasının ardından Facebook'un da kapatılacağı konuşuluyor.

Facebook' da  Kapatılacak mı ?
Sosyal Medya


Bugün Suriye ilgili tapelerin ardından YouTube’un kapatılabileceği gündeme gelmiş ve çok geçmeden TİB’in idari kararıyla popüler video paylaşım platformuna erişim engellenmişti.
Star TV ana haber bülteninde verilen bilgiye göre TİB, Facebook’u da kapatmaya hazırlanıyor. Bu gelişme haberde “Facebook’un da kapatılacağı yönünde ciddi emareler var. TİB’den Facebook’un kapatılması için bir takım başvuruların yapıldığı bilgisi bize ulaştı” sözleriyle duyuruldu.
TİB, Facebook'un kapatılması için başvuruda bulundu mu?
Sosyal medyada da an itibariyle facebook'un da kapatılacağı iddiaları konuşuluyor. 

Twitter ve Youtube'un kapatılmasını hemen ardından bazı Facebook kullanıcıları, Facebook'ta kapatılacak mı diye sormaya başladılar. Facebook kapanır mı işte son durum ve bilgiler. Facebook yasaklanacak mı?

Twitter'in Türkiye'de kapatılması üzerinde insanların aklında diğer sosyal sitelerin de kapanma ihtimalini ortaya çıkardı..
 
Twitter’a erişimin engelmesi diğer sosyal medya platfor mu ‘Facebook da kapanacak mı?’ sorusunu akıllara getirdi.
Üst düzey bir Türk yetkili, Twitter ‘ın kapatılmasının ardından Reuters’a yaptığı açıklamada, “Şu aşamada Facebook gibi diğer sosyal medya platformları için bir karar yok” dedi.
 
İsmi açıklanmayan Türk yetkili, “Twitter yönetimiyle olan bir sorun aşılamadığı için, bir mahkeme kararı çerçevesinde erişimi engelleme yolu izlendi” diye konuştu.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)