adscode
adscode

Filenin Sultanları Yükseköğrenim Yurdu açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Küçükçekmece'de yaptırdığı 'Filenin Sultanları Yükseköğrenim Yurdu açıldı.

Filenin Sultanları Yükseköğrenim Yurdu açıldı
Yurtlar
Güncelleme : 08-Nov-23 17:57

Açılışta konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açtıkları yurda "Filenin Sultanları" adını vermeyi uygun bulduklarını söyledi.

Yurdun 1042 öğrenci kapasiteli olduğunu aktaran İmamoğlu, "(Kalanların) 560'ı kız, 482'si erkek. İlk başlangıçta ufak tefek eksiklikler olabilir. Hepsini hallederiz. Hiç eksiğiniz kalmayacak ama burada (öğrencilerin) banyolu, buzdolablı, kesintisiz internetli rahat odalarında güzel başarılara imza atsınlar istiyoruz." dedi.

İmamoğlu, konferans salonları, kütüphaneleri, bilgisayar, dinlenme odaları, hobi mutfağı, yemekhanesi ve fitness salonu bulunan yurdun çok özellikli olduğunu anlattı.

Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler, konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesti.

"Yeni buluşmaların söz konusu olduğunu düşünüyorum"

Açılışın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, bütün yol arkadaşlarıyla beraber odaklarının yerel seçim olduğunu kaydetti.

Bir basın mensubunun yerel seçimde ittifaka ilişkin sorusu üzerine İmamoğlu, her zaman bunun olabileceği ihtimalini savunduğunu belirtti.

İmamoğlu, toplumsal bütünlük, kabiliyetli bir yönetim anlayışı ve kazanan bir muhalefet olma adına buna her muhalif görüşün ve partinin ilgi duyacağını düşündüğünü dile getirerek, "Bu kapsamda Genel Başkanımızın da aynı düşüncede olduğunu biliyorum. Çünkü kendisi de irtibata, diyaloğa açık birisi başından beri. Ben, bu yönüyle de yeni müzakerelerin, yeni buluşmaların söz konusu olduğunu düşünüyorum. Cumhuriyet Halk Partisinin, muhalefetin liderliğini yapmak zorunluluğu vardır. Bu illa siyasi partiler üzerinden olmayabilir, toplumsal bir muhalefetin liderliğinden de bahsediyor olabiliriz." diye konuştu.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)