adscode
adscode

Flaş Flaş... KPSS Tercih Kılavuzu Açıklandı

KPSS tercih kılavuzu açıklandı.. KPSS 2013/1 tercihleri için tıklayınız.. KPSS 2013/1 tercih işlemleri.. Kaç kişi kadroya alınacak?

Flaş Flaş... KPSS Tercih Kılavuzu Açıklandı
Editörün Seçimi
 



2013 KPSS tercihleri ne zaman başlayacak? ÖSYM, 2013 KPSS tercih kılavuzunu yayımladı. Memur adaylarının beklediği haber geldi.  
Memur adaylarının heyecanla beklediği 2013 KPSS'de merkezi atamalar için seçilecek olan tercih kılavuzu yayınlandı. Kamu Personel Seçme Sınavı 2013/1 Tercih Kılavuzunda ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer almaktadır.
Adayların mağdur olmamaları için tercih kılavuzunu inceleyip tercihlerini belirleyerek son güne bırakmadan ÖSYM'ye bildirmeleri gerekmektedir. 
Adaylar tercihlerini 24 Haziran-3 Temmuz 2013 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. Tercih süresi uzatılmayacaktır.
Tercih klavuzu 2013 /1





Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)