adscode
adscode

Galaxy S5′te parmak izi okuyucusu kullanılacak

Samsung‘un 24 Şubat’ta düzenleyeceği etkinlikte tanıtılması beklenen Galaxy S5‘te parmak izi okuyucusu kullanılacağı kesinleşti.

Galaxy S5′te parmak izi okuyucusu kullanılacak
Bilim Teknoloji
Samsung‘un Mobil Dünya Kongresi’nin ilk günü olan 24 Şubat’ta yerel saat ile 20.00′de düzenleyeceği Unpacked 5 etkinliğinde yeni amiral gemisi Galaxy S5‘i lanse etmesi beklenirken cihaz hakkında yeni bir haber geldi. Daha önceden birçok kez gündeme gelen parmak izi okuyucusunun Galaxy S5‘te yer alacağı kesinlik kazandı. SamMobile tarafından ortaya çıkan bu haberlerde fiziksel home tuşunda parmak izi okuyucusu kullanılacağı ortaya çıktı. iPhone 5s’de de aynı şekilde tercih edilen parmak izi okuyucusu daha farklı bir şekilde gelecek.

Touch ID gibi çalışmayacağı ortaya çıkan bu haberde kullanılan parmak izi okuyucusu yukarıdan aşağıya doğru parmak izini okuyacak ve buna göre çalışacak. Bunun yanında gerçek zamanlı olarak ekranda görebileceksiniz. Samsung Galaxy S5 hakkında birçok özellikte beklenmekte. Göz tarama sistemi üzerine çalışmalarını sürdüren Samsung’un bu sistemi üst düzey cihazlarında kullanması bekleniyor. Samsung’un merakla beklenen amiral gemisi Galaxy S5‘te parmak izi okuyucusu netleştiğini söyleyebiliriz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)