adscode
adscode

​İşçi soyunma dolapları işyerlerine büyük kolaylık sağlıyor

İş yeri sahipleri işçiler için soyunma odaları temin ediyor. Soyunma odalarına çok iyi bir çelik soyunma dolabı da temin etmekte işçi açısından yarar var.

​İşçi soyunma dolapları işyerlerine büyük kolaylık sağlıyor
Türkiye'den Haberler

İş yeri sahipleri işçiler için soyunma odaları temin ediyor. Soyunma odalarına çok iyi bir çelik soyunma dolabı da temin etmekte işçi açısından yarar var. İşte giydiği kıyafetleri koyabileceği ya da günlük kıyafetlerini yerleştirebileceği bir dolap olması şarttır. Özel eşyalarını da iş süresince koyacağı bir dolap olması işçinin en azından işine odaklanarak işini çok iyi şekilde yapmasını sağlıyor. Çok büyük dolaplar olmadan küçük bölmelere sahip işçi soyunma dolapları sitemizde sizler için mevcut olarak sizi bekliyor. İş sahipleri işçi soyunma dolaplarından hepsini karşılaştırma yaparak istediğini tercih edebilir. Bu soyunma dolaplarından metal ya da çelik olanı tercih etmenizi öneririz. Metal ve çelik soyunma dolapları genelde daha dayanıklı olduğu için iş sahipleri tarafından da çok tercih ediliyor.

İşçi soyunma dolapları çok büyük olmamakla birlikte çok küçük de değil ve bir işçinin işini görebilecek kapasitede oluyor. İşçiler için ayrılan odayı çok kaplamadan fazla yer işgal etmeden çok kullanışlı şekilde yerleştirilebiliyor. Her işçi soyunma dolabı farklı kilitler ile de kilitlenebiliyor. Bütün çelik dosya dolabı kilitleri de üzerinde kendi üzerinde bulunuyor. Elbiselerini asacak askılar olduğu gibi ayakkabılarını koyabilecekleri raflar da mevcut olarak bulunuyor. Bu tarz tasarımlar ile üretilmiş işçi soyunma dolaplarının yanı sıra aynı zamanda da küçük bölmeler ile ayrılmış işçi dolapları tasarımları da bulunuyor. Bu dolaplara işçiler genelde sadece özel eşyalarını koyabiliyorlar. Kıyafetlerini asma yerleri olmadığı içi katlayıp koyabiliyorlar. Bazı işçi soyunma dolaplarında 5 yukarda 5 aşağıda olabiliyor. Toplam 10 bölmeden oluşuyor. Bazıları ise 4+4 olarak 8 bölmeden oluşuyor. Hepsi farklı bölmeler şeklinde karşımıza çıkıyor. Hepsinin tasarımı farklı ancak siz işveren olarak personel sayınızı bilip onların sayısına göre dolap tercih edebilirsiniz. Eğer işçilerin sayısı fazla ise küçük bölmeli işçi soyunma dolapları daha avantajlı olacaktır. Bunun dışında eğer oda küçük ise ya da büyük ise buna göre de işçi soyunma dolaplarının tasarımları farklılık gösterebilir. Siz siparişinizde kaçlık bölmeden oluşacağını kesin olarak belirtmelisiniz. Bunu da ancak odanın durumuna göre ve işçilerin sayısına göre belirleyebilirsiniz.

Çelik dolap fiyatları için tıklayınız.
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)