adscode
adscode

'İstanbul Offshore Kulübü' ve 'Edox' Lösev İçin Elele

İstanbul Offshore Kulübü, EDOX ‘un resmi zamanlama sponsorluğunda 2012 sezonu startı öncesi sporcuları ve sponsorlarının katkılarıyla LÖSEV’in ihtiyaç duyduğu ilköğretim okulunun spor salonu ihtiyaçlarını…

'İstanbul Offshore Kulübü' ve 'Edox' Lösev İçin Elele
Etkinlikler

LÖSEV’in Ankara’daki Lösemili Çocuklar İlköğretim ve Anaokulu’nun spor salonunun ihtiyaçları İOC sporcuları ve sponsorları tarafından oluşturulan bağış kampanyası ile ayni yardım olarak “14 Şubat Sevgililer Günü”nde LÖSEV’e bağışlandı.

İstanbul Offshore Kulübü sporcuları ile sponsorlarından Edox-Mey Saat ve SİF-JCB yetkilileri “Hayattaki En Değerli Sevgililerimiz Çocuklarımızdır” sloganıyla Lösev’in İstanbul’daki üretim atölyesinde miniklerle buluştular.

İOC Başkanı Uğur Işık ile kulüp yönetimi, sporcu, Edox ve SİF-JCB yetkililerinin katıldığı ziyarette Lösev İstanbul Koordinatörü Zuhal Ön ve ekibi de hazır bulundular.

Ankara’daki ilköğretim okulunun spor salonu ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik bağış kampanyasına ilişkin sembolik çekin Lösev yetkililerine sunulduğu organizasyonda, İOC Başkanı Uğur Işık, “ Çocuklarımız bu ülkenin geleceği ve bizlerin en özel varlıkları. Onların tedavisinde önemli bir rol üstlenen Lösev ile yapmış olduğumuz bu işbirliğinde ihtiyaç duyulan spor malzemelerini, bir spor kulübü olarak karşılamaktan onur duyduk. Bu konuda sporcularımızın ve sponsorlarımızdan Edox ile SİF-JCB’nin göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Sevgililer Günü’nde bu desteği organize etmemizi sağlayan Lösev’e de üstlendikleri misyondan ötürü ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

LÖSEV İstanbul Koordinatörü Zuhal Ön ise kurum olarak yıllardır sürdürdükleri çalışmalarında İstanbul Offshore Kulübü ile ilk kez bir araya geldiklerini ve dirsek temasının farklı şekillerde de devam etmesinden memnuniyet duyacaklarını belirtti. Ön, “Dünya Offshore 225 Şampiyonası’nı gerçekleştiren ve bu alanda Türkiye’den Dünya Şampiyonları çıkaran İstanbul Offshore Kulübü’nün 2012 takviminde uygun noktalarda çocuklarımızın izleyici olarak katılımı, bu sporu tanıyıp sevmeleri adına düzenlemeyi planladığımız etkinliklerle bu birlikteliğin süreklilik kazanmasını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)