adscode
adscode

İstanbul'da tatil beklentisi

Sağanak yağış ve fırtınanın etkisi altındaki İstanbul'da okullara tatil kararı gelip gelmeyeceği öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Peki, Valilik'ten açıklama geldi mi?

İstanbul'da tatil beklentisi
Eğitim
Güncelleme : 30-Nov-23 11:08

Türkiye, soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Hava durumu nedeniyle bazı illerde okullar tatil ilan edildi. Sağanak yağış ve fırtına hayatı felç ederken İstanbul'daki öğrenciler ve veliler ise okulların tatiil edilmesi beklentisinde. 

Peki, “Yarın İstanbul’da okullar tatil mi? Valilikten açıklama geldi mi?”

30 Kasım'da İstanbul'da okulların tatil olup olmadığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konu hakkında resmi bir açıklama geldiği zaman aktaracağız.

Sosyal medyada velilerin ve öğrencilerin yorumları ise şöyle:

- İstanbul için tatil bekliyoruz.

- Cidden bu durumda okula gitmek hiç hos değil. Saat kaç oldu açıklama yok hâlâ devam ediyor. 

- Şimşekler çakıyor, bütün sokakları caddeleri sel götürüyor, evlere yıldırım düşüyor, bazı evler toprak kaymasından dolayı boşaltılıyor ve daha da çok yağacak deniyor. Mesela okulların tatil edilmesi için ne gibi doğa olayı olması gerekiyor?

- Bu şartlarda okullar tatil olmalı, bugün tüm öğrenciler ıslak bir halde okula geldiler. Buna öğretmenler de dahil. Her öğrenci servis kullanmıyor, her öğretmenin arabası yok Trafik, yağmur, çamur, evlerine sağ Salim gittiler mi diye onları mı düşünelim? 

- Bu yağmurda çocuklar nasıl okula gidecekler, İstanbul'un trafiğini biliyorsunuz.Trafikten dolayı zaten çocuklar yarın geç kalacaklar ve yarım gün yok yazılacaklar boşu boşuna devamsızlık yapmış olacaklar?
- Yarın sağanak yağıştan bu kadar öğrencinin yollarda perişan olmaması adına İstanbul'da okullar tatil olmalı
Sel baskını diyor hala yağış devam ediyor yarın otobüslerde perişan olucaz perişak bizide düşünün biraz yagmur çok ciddi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)