adscode
adscode

İZİKAD’dan İzmir Üniversitesi Öğrencilerine Destek

Kadınların iş dünyasında daha fazla yer alması için düzenlediği eğitim faaliyetleri ve etkinlikler ile dikkat çeken İZİKAD, İzmir Üniversitesi öğrencilerine de destek verecek.

İZİKAD’dan İzmir Üniversitesi Öğrencilerine Destek
Üniversite


Çağdaş, cesaretli, yenilikçi, özgüvenli, girişimci ruha sahip, sosyal ve ekonomik anlamda üreten ve üretmek isteyen iş kadınlarını desteklemek ve yenilerini iş dünyasına kazandırabilmek için hizmet veren İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), İzmir Üniversitesi’nde eğitim alan kız öğrencilere destek olacak. Özellikle son sınıf ve yüksek lisans derecesinde eğitim alan kız öğrencilere destek verecek olan dernek, öğrencilerin Avrupa Birliği, İzmir Kalkınma Ajansı ve KOSGEB projelerini de destekleyecek.

İZİKAD üyelerinden danışmanlık desteği
İzmir Üniversitesi Kadın ve Toplum dersine konuk olan Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Meral Kantarcıoğlu, “80 saate varan Girişimcilik eğitimlerimiz ile üniversiteden mezun olma aşamasındaki ve yüksek lisans eğitimi devam eden kız öğrencilerimizin iş dünyasında kendilerine yer bulmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şubat ayında başlayacak eğitimlerimize ek olarak her bir dernek üyemiz bir İzmir Üniversitesi öğrencisi kızımıza mentorluk yapacak” diye konuştu. İZİKAD desteği ile bugüne kadar pek çok kız öğrencinin hibe kredi desteklerinden yararlandığını ve iş dünyasına avantajlı bir giriş yaptığını dile getiren Kantarcıoğlu, İzmir Üniversitesi öğrencileri ile de en kısa zamanda çalışmaya başlamak istediklerini ifade etti.

İZİKAD, İkna Psikolojisi ve İletişim Becerilerini Arttırma Eğitimi, Sanat Terapisi İle Takım Çalışması, Yaşlı ve Hasta Bakım Kursu gibi eğitimleri ve seminer programları ile kadınların iş yaşamında daha donanımlı olarak yer almaları için çalışmalarını sürdürüyor.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)