adscode
adscode

Mehmetçikten Okula Yardım

Şırnak'ta İl Jandarma Komutanlığı, TOKİ İlkokulu’nun onarımını, boya ve badanasını yaptı.

Mehmetçikten Okula Yardım
Türkiye'den Haberler
İl Jandarma Komutanlığ’ında vatani görevini yapan askerler, bir taraftan vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya çalışırken diğer yandan okulların onarımını gerçekleştirerek eğitime katkı sunuyor.
      
Kent merkezindeki TOKİ İlkokulu'nun Okul Aile Birliği Yönetiminden gelen talep üzerine Şırnak Jandarma Komutanlığı’nca okulun boya ve badanası yapıldı, tahrip olan yerleri onarılarak, okula bayrak ve ecza dolabı hediye edildi.
      
İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Sakaoğlu, yaptığı açıklamada, okul yönetimiyle yaptıkları görüşmeler sonrasında, jandarma bünyesinde oluşturulan ekiple okulda onarım ile boya badana çalışması yaptıklarını söyledi.
      
Okullara bu tür katkıları sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Albay Sakaoğlu, "Devletini ve milletini, seven, Atatürk ilkelerine bağlı çalışkan bireyleri yetiştiren okullarımızda eğitimin daha iyi şartlarda gerçekleştirilmesi yönünde katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.
      
Askerler daha güzel boyuyor
      
Okul Müdürü Zahide Manas ise, Albay Sakaoğlu ile yaptıkları görüşme sonunda okulun onarıldığını dile getirerek, bu hizmete katkı sunan askerlere teşekkür etti.
      
Askerlerin okulu çok güzel bir şekilde boyadıklarını vurgulayan Manas, "Gerçekten okulumuzu şahane bir şekilde boyadılar. Diğer okullarda boya ve badana işlerinde böyle güzel sonuçlar alınmıyor. Askerler daha güzel boyuyor" diye konuştu.

AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)