adscode
adscode

Motive olsun diye dershane makbuzunu dolaba astılar

Twitter'da bir kullanıcı, "Kardeşimi dershaneye yazdırdık, babam motive olsun diye makbuzu dolaba asıyor" diyerek babasının fotoğrafını paylaştı. Bu durumu bazıları komik bulurken bazıları ise oluşturacağı baskı nedeniyle aileye tepki gösterdi.

Motive olsun diye dershane makbuzunu dolaba astılar
Eğitim
Güncelleme : 22-Jun-22 16:56

Twitter binlerce kez paylaşılan fotoğraf yapılan yorumlardan öne çıkanlar ise şöyle:

- 20 yıllık hayatımda hep böyle davrandılar bana. her şeyi maddiyata bağladılar. Hayalim olan grafik tasarımı okuyamadım. şuan ise istemediğim bölümdeyim ve okulum bitti. Yine istemediğim bir bölüme 4 yıla tamamlamamı istiyolar yine maddiyata bağlıyolar.

- Motive olsun diye mi yoksa üzerinde baskı uygulamak için mi... Marifetmiş gibi paylaşmış bir de burada.

- Bir babanın çocuğuna sana bu kadar harcadım değerini bil şovunu yapmasını doğru bulmuyorum. Çocuğun üstüne yüklenen psikolojik baskıyı geçtim, kimseye doğarken "sen doğmak yaşamak istiyo musun" diye sorulmadı. İnsanların doğması tamamen ailenin keyfine kalmış bi durum.

- Ben olsam bu olaydan sonra o dershaneye gitmem. İnsanın evladına, çalışıp para kazanmadığı bir dönemde espri adı altında böyle göndermeler yapması psikolojik bir baskıdır . En basit tabiriyle iş bilmezliktir.

- Yorumlar abartılı tespitlerle dolu. sakin olun, ebeveynlerin her hareketi evlatlarına travma yaratacak diye bir gerçek yok.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)