adscode
adscode

Onlive Sony Tarafından Satın Alındı

Onlive Sony tarafından satın alındı ve Sony tarafından kullanıcılara bulut tabanlı oyunlar sunmak için kullanılacak. Sony kullanıcılara daha yeni özellikler ile beraber kullanıcıların beğenisini kazanacak.

Onlive Sony Tarafından Satın Alındı
Bilim Teknoloji
Onlive Sony tarafından satın alındı ve Sony tarafından kullanıcılara bulut tabanlı oyunlar sunmak için kullanılacak. Sony kullanıcılara daha yeni özellikler ile beraber kullanıcıların beğenisini kazanacak. Yaklaşık beş yıldır bulut tabanlı oyun platformu olarak faaliyet gösteren OnLive, çok yakında Sony'nin çatısı altına giriyor.

Teknolojinin birçok alanında varlığını gösteren ve son olarak OnLive'ı satın alan Sony, söz konusu platformun ne zaman sonlandırılacağını da açıkladı.

OnLive resmi internet sitesi üzerinden, üzülerek abonelerinin 30 Nisan 2015 tarihine kadar oyun hizmetinden yararlanabileceğini belirtti. Belirlenen tarihten sonra platform tüm desteğini kesmiş olacak. OnLive'ın satın alınan bazı bölümlerinin arasında patentler de bulunuyor. Bu yüzden Sony Computer Entertainment, elde edilen yeni patentler aracılığı ile oyun platformuna dair yatırımlar yapabilir.

Öte yandan oyun tabanlı yeni portföy patentlere sahip olan Sony, henüz net olarak neler yapacağına dair bir açıklamada bulunmadı. Ancak patentlerin daha çok PlayStation için kullanılacağı tahmin ediliyor. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)