adscode
adscode

Otomobilin çarptığı öğrenci hayatını kaybetti

Kocaeli'de yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan hukuk fakültesi öğrencisi Batuhan Yener Kaymak, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Otomobilin çarptığı  öğrenci hayatını kaybetti
Türkiye'den Haberler

Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Batuhan Yener Kaymak (20), Umuttepe Kampüsü önünde yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada otomobilin çarpması sonucu metrelerce savruldu.

Durumu ağır olan Kaymak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz "Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Batuhan Yener Kaymak evladımızı elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim, Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Nuh Zafer Cantürk ise “Hukuk Fakültesi öğrencimiz Batuhan Yener Kaymak'ı elim bir kazada kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine, arkadaşlarına ve üniversitemiz mensuplarına sabır ve baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve KOÜ eski rektörü Sadettin Hülagü ise "Akşam saatlerinde geçirdiği elim kaza sonucunda yaralanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan KOÜ Hukuk Fakültesi öğrencimiz Batuhan Yener Kaymak’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine, sevenlerine, sınıf arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânın cennet olsun" ifadelerini kullandı.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)