adscode
adscode

Samsung Katlanabilir Telefonlar Çıkarabilir

Akıllı telefonda pazarındaki en yenilikçi firmalardan biri olan Samsung’un, 2015 yılına kadar katlanabilir ekranlı akıllı telefonlar çıkaracağı iddia ediliyor.

Samsung Katlanabilir Telefonlar Çıkarabilir
Bilim Teknoloji
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon ekranları söz konusu olunca en hünerli firmalardan birisi olarak görünüyor. Bu güne kadar telefon ekranlarında yaşanan yeniliklerin birçoğunda ön saflarda yer alan Samsung’un bu konuda yeni planları var gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Mobile World Congress (MWC) 2013 kapsamında düzenlenen Samsung Ekran konferansı, firmanın bu planlarının bir kısmını gözler önüne sermişti.

Geçtiğimiz yıl Samsung tarafından düzenlenen bu basın toplantısı sırasında katlanabilir ekranlar, döndürülebilir ekranlar ve son dönemde sıkça söz edilen üç yanlı ekranlar gösterilmişti. O dönemde oldukça çığır açıcı olarak görülen bu ekranlar, geleceğin teknolojileri olarak tanıtılmıştı. Ancak görünen o ki Samsung bu projelerini hayata geçirmek için çok da uzun süre beklemeyi planlamıyor.

Her ne kadar dünya genelinde satışa sunulan ilk eğimli telefon LG G Flex olsa da, Samsung’un Galaxy Round’u dünyada satışa sunulan ilk eğimli telefondu. Akıllı telefon ekranları konusunda bir ilke daha imza atacak gibi duran Samsung’un, katlanabilir ekranlı telefonlarını 2015 yılına kadar piyasaya sürmeyi planladığı iddia ediliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)