adscode
adscode

Samsung Sonunda Bunu da Yaptı!

Teknoloji devi Samsung çılgınlıklarına bir yenisini daha ekledi.Dünyaca ünlü teknoloji devi şimdi de akıllı bilezik üretimine geçti. Samsungun son çılgınlığı gündeme bomba gibi düştü…

Samsung Sonunda Bunu da Yaptı!
Bilim Teknoloji
Samsung, geçtiğimiz günlerde Barselona’da düzenlenen MobilDünya Kongresi’nde giyilebilir teknolojik cihazlarından Gear 2 akıllı saatininyanında Gear Fit akıllı bilekliğini de tanıtmıştı. Samsung, şimdi de yeni birbileklikle daha karşımıza çıktı. Bu defa ortaya çıkan cihazın adı S-Circle.Ancak S-Circle, Gear Fit gibi bir cihaz değil, onun farklı bir amacı var. S-Circle,daha önce Samsung’un Galaxy S4 ile ortaya çıkarttığı S Band’in devamıniteliğinde bir cihaz. Buna göre günlük aktivitelerinizi takip ederek sizebildirebilen S-Circle, Samsung’un yeni uygulamalarıyla uyumlu olacak. BunlardanSamsung S-Health uygulaması, yeni tanıtılan amiral gemisi Galaxy S5 ilebirlikte geliyor.
 
 S-Circle’ın ne zamansatışta olacağına ilişkin henüz bir bilgi yok, fakat ucuz olacağınısöyleyebiliriz. Bilinen en net detaysa, S-Circle’ın Gear Fit gibi bir AMOLEDekranla gelmeyeceği.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)