adscode
adscode

Siğillerinizden Kolay ve Hızlı Kurtulmanın Yolu

Cildimizin üst kısmına HPV virüsünün yerleşmesiyle birlikte oluşan ve iyi huylu deri kabartıları olan adlandırılan siğillerimiz, herhangi bir kesilme veya yaralanma olduğunda temas ettiğimiz yerlerde…

Siğillerinizden Kolay ve Hızlı Kurtulmanın Yolu
Türkiye'den Haberler
Cildimizin üst kısmına HPV virüsünün yerleşmesiyle birlikte oluşan ve iyi huylu deri kabartıları olan adlandırılan siğillerimiz, herhangi bir kesilme veya yaralanma olduğunda temas ettiğimiz yerlerde bulaşabilmektedir. Bu temas ettiğimiz şey siğilin direk kendisi de olabileceği gibi, siğile temas etmiş başka bir şey de olabilir. Bulaşma sonucu oluşan siğillerimizi hekime bile ihtiyaç duymadan wartner siğil ilacı ile kendimiz yok edebiliriz. Bu ürünün çalışma prensibi de hekimlerin uyguladıkça sıvı nitrojen ile dondurma metoduna benzer bir şekildedir.

Yurtdışında birçok kişinin memnun kaldığı Wartner Türkiye’de de artık hastalarının hizmetine sunulmuştur. Herkesin rahatlıkla uygulayabileceği bu ürün oldukça uygun fiyatlıdır ve kullanımı oldukça basittir. Dondurma işleminin uygulanmasından yaklaşık 14 gün sonra siğilinizin kendiliğinden düşmesine yardımcı olan bu siğil ilacı ile artık siğilin verdiği kötü görüntüden ve acıdan kurtulmuş olacaksınız.

Wartner Nasıl Uygulanmalıdır?

Ürünün kutusundan çıkan Wartner siğil ilacının içinde bulunduğu aerosol kabından sünger aplikatöre aplikatör tutucu yardımıyla 3 saniye boyunca sıkın. Sonrasında sünger aplikatörü valften ayırın, uygulama süngerinde artık soğuk sıvı bulunmaktadır ve yoğunlaşma gerçekleşecektir. Bu yoğunlaşma zararsızdır merak etmeyin. Süngeriniz yeterli doygunluğa ulaştıktan sonra, ısının istediğimiz dereceye ulaşabilmesi için 20 saniye kadar bekleyin. Sonrasında aplikatör tutucu ile süngeri siğilinizin üzerine 20, taban siğilinizin üzerine 40 saniye boyunca tutun. Uygulama süresince süngerin siğilin üzerinde olduğundan emin olun. Uygulama bittikten sonra bir peçete ile süngerinizi aplikatör tutucunuzdan ayırın.Sipariş vermek için resmi satış sitesi http://www.wartnersigililaci.com/ 'u ziyaret ediniz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)