adscode
adscode

Uğur Kabul Sınavı'na 150 bin öğrenci katıldı

Öğrencilerin başarı düzeylerini ölçmelerine imkan tanıyan ve 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için Uğur Okullarında burs olanağı sağlayacak 'Uğur Kabul Sınavı'na 150 binin üzerinde öğrenci katılım gösterdi.

Uğur Kabul Sınavı'na 150 bin öğrenci katıldı
Okullardan Haberler

Uğur Okulları Genel Müdürü Nil Çiçek, kaliteli eğitimi Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırma hedefiyle düzenlenen sınava gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Yarım asrı aşkın deneyim ve başarı geleneği ile öğrencilerini geleceğe hazırlayan Uğur Okulları’nın her yıl düzenlediği Uğur Kabul Sınavı (UKS) 8-9 Ocak’ta Türkiye’nin 52 ilinde eş zamanlı gerçekleştirildi. Öğrencilerin gelecek eğitim öğretim yılında Uğur Okullarında burslu okuyabilmesine olanak tanıyacak 'Uğur Kabul Sınavı'na 150 bin 490 öğrenci katıldı. Sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak Uğur Kabul Sınavı, Türkiye genelinde tüm öğrencilerin yüzdelik dilimlerini görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak.

Sınavla ilgili açıklama yapan Uğur Okulları Genel Müdürü Nil Çiçek, 4,5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik sınava gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ederek şunları söyledi: “54 yıllık deneyimin verdiği güçle bugün Türkiye’nin 52 ilinde 112 okulumuz ve 127 kurs merkezimizde eğitim serüvenimizi sürdürüyoruz. Uğur Kabul Sınavı’na Uğurlu öğrencilerimizin yanı sıra Türkiye genelindeki tüm öğrenciler katıldı. Sınavdan elde ettikleri sonuçlara göre öğrenciler, sınava girdikleri okulların, kontenjanı kapsamında yüzde 100’e varan oranlarda burslu okuma şansı elde edecek. 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren okullarını bitirinceye kadar burslar geçerli olacak.  Ayrıca sınava katıldığı okul ya da kurstan sınav sonuç karnesini alan tüm öğrencilere dijital eğitim platformu Metodbox ya da Uğur Dijital’e 1 ay süreyle erişim hakkı veriyoruz. Kaliteli eğitim almak isteyen öğrenciler, veliler ve idealist öğretmenlerin güvenilir limanı Uğur Okulları olarak sınava katılım gösteren her öğrencimize teşekkür ederiz."

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)