adscode
adscode

Veli ve öğrencilerden işaret dilinde konser

Dünyanın her yerinde büyük coşku ve önemli sosyal mesajlarla kutlanan Dünya Kadınlar Günü’ne anlamlı bir proje de TED Hatay Koleji’nden geldi.

Veli ve öğrencilerden işaret dilinde konser
Ortaokul
Toplumun en büyük emekçilerinden kadınlarımız her şeyden önce aileleri için büyük emek sarf ediyor. Bu doğrultuda TED Hatay Koleji ve Hatay İşitme Engelliler Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir konser ile bir araya gelerek Hatay’da anlamlı bir müzik ziyafeti yaşattı. Organizasyon kapsamında veliler ve öğrencilerden oluşan koro yerli ve yabancı şarkılar seslendirdi. Konser boyunca şarkılar işitme engelli izleyiciler için işaret diline çevrildi…

HATAY’DA ANLAMLI MÜZİK ZİYAFETİ

Anlamlı günde anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atan TED Hatay Koleji, velileri ve öğrencileri ile sahne aldı. ‘ Her telden,  her dilden’ sloganı ile başlatılan proje, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Hatay İşitme Engelliler Derneği’nin de katkılarıyla izleyicilerle buluştu. Konsere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Lütfü SAVAŞ da katılım sağladı. Konserin tamamı işitme engelliler için işaret diline çevrildi. Yerli ve yabancı şarkıların seslendirildiği konser, müzik ve sosyal sorumluluk projesini bir araya getirerek çok büyük ilgi topladı. İşitme engelli vatandaşları da hayata dahil etmeyi amaçlayan projenin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleşmesi de ayrıca önem taşıdı.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)