adscode
adscode

Zingat Yeni Siteniz

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, sahip olduğu farklı özelliklerle klasik emlak sitelerinin sunduğu kullanıcı deneyiminin bir adım ötesine geçiyor.

Zingat Yeni Siteniz
Türkiye'den Haberler

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, sahip olduğu farklı özelliklerle klasik emlak sitelerinin sunduğu kullanıcı deneyiminin bir adım ötesine geçiyor. Klasik emlak sitelerinde bulunan satılık ve kiralık ilanları ve farklı proje bilgilerini bünyesinde barındıran Zingat.com’un kullanıcı odaklı birçok uygulaması bulunuyor.

Oturduğunuz yerden anında fiyat biçin!

Örneğin; “Evim Ne kadar Eder?” uygulamasını kullanarak değerini öğrenmek istediğimiz herhangi bir emlak için ortalama bir değer öğrenmek mümkün. Evimizin adresini, metrekaresini, banyo ve oda sayısını girdiğimizde fiyatı belirlenebiliyor. Böylece eskiden olduğu gibi evimize eksper ya da emlakçı çağırıp fiyat belirletmemize gerek kalmıyor.
Bu özellik yeni ev alacaklar için de fikir edinme açısından oldukça önemli. Bu sayede bütçenize uygun konutların nerelerde olduğunu öğrenebilir ve daha sonra karşılaşacağınız tatsız sürprizlerin önüne geçebilirsiniz.

Yaşam kaliteniz mercek altında

Kullanıcılar için uyguladığı birçok farklı uygulamadan biri de “yaşamSkor” butonuna bastığınız da karşınıza çıkıyor. Bu özelliği siteye hızlıca üye olarak kullanmak mümkün. Belirtilen yere evinizin bulunduğu ilçe ve mahallenizi giriyorsunuz. Sonrasında iş yerinizin ve sosyal hayatınızın geçtiği konumu belirtip sosyal çevreniz nerede ise o konumu girerek skor hesapla butonuna tıkladığınızda size yaşam kalitenizi gösteren bir puan belirliyor. Bu 3 konumun yakınlığına ve bulundukları semte göre puanınız yüksek ya da düşük çıkıyor. Site size yaşamSkor puanınızı yükseltecek yeni seçenekler de öneriyor. Kim bilir, belki de hayallerinizin evini bu önerilerdedir!

Tarzınıza en uygun projeyi seçin

Zingat.com’un öne çıkan diğer bir uygulaması ise projeni seç özelliği. Sitede bulunan yeni projeler sayfasında projeleri çok daha farklı şekilde filtrelemeniz mümkün. Bu sayfada sporcular için en uygun konut projelerini ya da içinde AVM bulunan projeleri ayrıca listeleyebilirsiniz. Bunun gibi birçok konsepti inceleyerek sizin için en doğru yatırıma karar verebilirsiniz.

Emlak sektörünün nabzı burada atıyor

Zingat.com’un zengin bir blog sayfası da bulunuyor. Bu sayfada ev dekorasyonundan kentsel dönüşüm haberlerine, emlak trendlerinden Türkiye ve dünyadaki yeni projelere birçok farklı haber yer alıyor. Hem eğlendiren hem de bilgilendiren sayfalarda dolaşırken güzel vakit geçirebiliyorsunuz.

Emlak sektörüne getirdiği kullanıcı odaklı yeniliklerle dikkat çeken Zingat.com’un yeni özelliklerini merakla bekliyoruz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)