adscode
adscode

​Biri de Çıkıp İİBF’lileri Unutmadık Dese…

İİBF’lilerin sosyal medyada örgütlendiğini, özellikle Facebook ve Twitterda dikkat çekmek için etkinlik yaptığını daha önceki yazılarımda ifade etmiştim.

yukselbilgili@hotmail.com




İİBF’liler bu etkinliği biraz daha dikkat çekici bir noktaya taşıdı ve aynı zamanda sosyal medyanın iyi amaçlar uğruna kullanılabildiğini de bir kez daha göstermiş oldular.
İİBF’liler facebook ve twitter üzerinden örgütlenerek geçen hafta bir kampanya başlattılar. Dikkat çekmenin yeni bir yolu olarak gazeteye ilan vermek istediler. Elbette ki gazeteye ilan vermek maliyetliydi ve bunu finanse etmek için sponsor arayışına girdiler. Sosyal medya üzerinden dağıttıkları hesaplarda sınava hazırlanan öğrenciler, dershanelerde ders anlatan öğretmenler, dershane sahipleri, yayınevleri, yazarlar ve diğer gönüllüler, gazete ilanı vermek için gönüllülük esasına dayalı olarak destek sağladılar. İşsiz insanlar için hatırı sayılır bir rakamı kısa sürede toplayıp, gazeteye ilan vermeyi başardılar.
Gazete ilanında Cumhurbaşkanı başta olmak üzere Başbakan, Maliye Bakanı ve Çalışma Bakanı gibi kendilerini dikkate alacağını düşündüğü devlet büyüklerine bir mektup yazdılar. Yazdıkları mektupta istihdam seferberliğine rağmen kendilerine yönelik bir ilan gelmediğini; 2017 KPSS’de yeterli puan almış olmalarına rağmen umutsuzluğa kapıldıklarını; bir yıllık hazırlık sürecinin ardından bir yıldır da ilan beklediklerini ve özellikle maliye bakanlığı kadroları açısından bayram öncesi müjdeli bir haber beklediklerini belirttiler.
Ülkenin geleceği olan gençlerin umuda ihtiyacı var. Hem ders çalışıp hem de sesini duyurmak isteyen ülkenin yönetici kadroları olan İİBF’lileri, biri de çıkıp unutmadık dese ve müjdeli haberi bir an önce verse
İİBF imecesi ile verilmiş olan ilanı aşağıda görebilirsiniz…




Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)